Skip to content
Upcoming

Nike zet het ‘EASTER’ thema voort met nog een colorway op de Air Force 1

7 april 2020 11:44
Nike zet het ‘EASTER’ thema voort met nog een colorway op de Air Force 1

Eerder werd al geschreven over de verschillende colorways die Nike uitbrengt voor pasen. Echter is er nu nog een colorway opgedoken die speciaal voor pasen is, dit is op de Air Force 1. De sneaker heeft de perfecte kleuren voor de lente en naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar vanaf eind april.

In de jaren ’80 verscheen de Air Force 1 voor het eerst. De sneaker kent veel colorways en verschillende samenwerkingen. De AF1 kwam als basketbalsneaker op de markt maar werd al snel bekend buiten het veld. Vandaag de dag is de sneaker niet meer weg te denken en heeft iedereen wel een paartje in zijn kast.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 ‘Easter’ | CW5592-100

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 ‘Easter’ is afgewerkt met te gekke kleuren die in het teken van pasen staan. Het wit lederen bovenwerk is afgemaakt met een verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de groene lining en binnenzool en de oranje swoosh. De sneaker heeft een oranje metallic achtige look op de hiel. Op de zijkant van de sneaker is paars mesh te zien. De Nike Air branding op de tong is groen gekleurd. De metalen Nike branding aan de veters zijn ook met een metallic look afgewerkt.

Een exacte releasedatum van dit toffe paartje hebben wij nog niet voor je, de sneaker zal naar verwachting eind april verschijnen bij Nike. Het prijskaartje dat aan de AF 1 Easter hangt zal €110,- bedragen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen in de releasekalender. Als je op de hoogte wil bijven van het laatste nieuws dan kan je ons volgen op social media.


Images by: Nike