Skip to content
Upcoming

Nike zet door met de vernieuwing van de Nike Air Force 1 en creëert de ‘Shell’

4 oktober 2019 12:15
Nike zet door met de vernieuwing van de Nike Air Force 1 en creëert de ‘Shell’

Het gigantische merk Nike is de laatste tijd bezig om allemaal nieuwe snufjes aan de Nike Air Force 1 toe te voegen. Nu zijn er dan ook weer foto’s opgedoken van een nog nooit getoonde colorway. Naast het feit dat het een nieuwe colorway is hebben ze een nieuwe versie gemaakt, namelijk Nike Air Force 1 Shell.

Aangezien het regen seizoen er weer aankomt is dit wel het ideale paartje om binnen te halen voor deze tijd van het jaar. Het is Nike bij dit paartje dan ook gelukt om de look van een regenjas te combineren met fashion dat er daadwerkelijk ook strak uitziet. Er zijn natuurlijk nog niet heel veel mensen hier in geslaagd.

Nike WMNS Air Force 1 Shell | Closer Look

Twee colorways van dit frisse paartje zijn onderweg maar laten we beginnen met de veranderingen die de sneaker heeft doorgemaakt. Ze hebben gekozen om een hoge versie te maken die volledig is gemaakt van een synthetische stof. Daarnaast hebben ze een toggle lacing systeem aangepast waardoor hij een strakke en technisch sterke look krijgt. Aan de zijkant van de sneaker hebben ze nog een Swoosh bedrukt. Om het af te maken hebben ze gekozen voor een semi transparante zool. Ten slotte is de eerste colorway geheel beige van kleur, er zit wel een grijze Swoosh en zool op. De tweede colorway is geheel zwart van kleur en beschikt ook over grijze Swoosh.

Volgens Nike gaat de Nike Air Force 1 Shell 1 november 2019 uitkomen. De officiële kostprijs is nog niet bekend maar wij schatten dat ze rond de €130,- gaan kosten. Kan jij rond deze tijd van het jaar ook een nieuw paartje gebruiken maar wil je er toch er strak uitzien? Zorg er dan voor dat deze van jou worden. Houd voor meer informatie onze Releasekalender in de gaten.


Nike Air Force 1 Shell Wmns 'Beige'

BQ6096-002 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1

Nike WMNS Air Force 1 Shell 'Black'

BQ6096-001 · Prijs vanaf €269,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by: Nike