Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’

20 maart 2020 12:51
De Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’
Beluister dit artikel

Sinds de allereerste samenwerking tussen Nike en de Amerikaanse rapper Travis Scott is de sneakerwereld op zijn kop gezet. Na talloze succesvolle releases op modellen als de Air Force 1 Low en de Nike SB Dunk Low zijn ze nog niet uitgespeeld. Voor de volgende samenwerking tussen Nike en Travis Scott staat namelijk de Air Max 270 op het programma.

Halverwege 2019 werd door Nike het Air Max 270 model opgewaardeerd met nieuwe technologieën. Het resultaat: De Nike Air Max 270 React. Het afgelopen jaar is het model meerdere keren uitgekomen in uiteenlopende colorways. Met deze nieuwe collab op het realtief jonge model laat Nike zien hoe wendbaar het model eigenlijk is.

Waar we normaal wat drukkere en neon-kleurige colorways zien verschijnen op het model wordt dat dit keer anders gedaan. Het model krijgt een worn-out look. Dit effect zien we vooral terugkomen op de midsole en air-unit die een vergeelde kleur hebben gekregen.

De details van de Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’

Als we verder naar de sneaker kijken en dan vooral het bovenwerk zien we de volgende details. Er is voornamelijk gebruik gemaakt van suède en leer. De toebox en de panelen rondom de laces zijn gemaakt van leer. Op de heel zien we ook nog een ander materiaal wat veel lijkt op badstof. Onder de lijnen op de zijkanten zit een canvas-achtig materiaal. Voor het bovenwerk hebben ze gekozen om drie verschillende bruine kleuren te gebruiken. We zien echter nog wel een aantal andere felle kleuren, zoals oranje, rood en blauw.

Het ziet er naar uit dat deze Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’ uit zal komen op 10 april 2020 om 09:00 uur bij Nike.com. We hebben echter nog geen shoplist van eventuele andere Nike retailers. We verwachten hier echter binnenkort wel meer informatie over te hebben.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste sneakernieuws en eventuele updates over deze Nike Air Max 270 React x Travis Scott ‘Cactus Trails’. 

Travis Scott X Nike Air Max 270 React 'Cactus Trails'

CT2864-200 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
'Cactus Trails'
'Cactus Trails'
'Cactus Trails'