Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 verschijnt binnenkort in pastelkleuren voor dames

6 februari 2020 09:05
De Nike Air Max 1 verschijnt binnenkort in pastelkleuren voor dames

Zo’n twee weken geleden verschenen er nieuwe opties op de Air Max 1 bij Nike By You. Dit gaf jou de kans om jouw eigen Air Max 1 samen te stellen. Nu is er een nieuw gerucht naar buiten gekomen over de Air Max 1. Nu gaat het niet om By You opties, maar om een nieuwe colorway! De WMNS Air Max 1 heeft namelijk een make-over gekregen in pastelkleuren.

Het paartje dat de wereld deed veranderen was de Air Max 1. In 1987 werd de sneaker oorspronkelijk uitgebracht en ontworpen door Tinker Hatfield. Het waren de eerste Air Max sneakers die werden uitgebracht door Nike. Ondertussen heeft de sneaker al ongelofelijk veel make-overs gehad en is de sneaker ook vaak gebruikt voor samenwerking.

Nike WMNS Air Max 1 ‘Multi’ | CU4761-500

Nu de lente langzamerhand onze kant op komt kan jij je perfect voorbereiden met deze prachtige colorway. Het bovenwerk van de sneaker is verwerkt in een geweldig kleurenschema. Elk paneel dat op het bovenwerk te vinden is beschikt over een mooie zachte kleur. Zo zien we de kleuren paars, blauw, roze, wit en geel. Om wat contrast toe te voegen hebben ze voor een bijzondere Swoosh gekozen. De Swoosh heeft namelijk een iriserende kleur gekregen. Ook is deze iriserende kleur terug te vinden op het inlegzooltje. Om de sneaker rustig te houden heeft Nike voor een witte midsole gekozen en een zwarte outsole.

Helaas is er nog geen releasedatum vastgesteld voor deze Nike WMNS Air Max 1 ‘Multi’, maar wij verwachten dat er binnenkort een releasedatum zal opduiken. Houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven over het laatste sneaker nieuws.


Nike WMNS Air Max 1 'Multi'

CU4761-500 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders
WMNS Air Max 1
WMNS Air Max 1
Images by Nike