Skip to content
Upcoming

Verwen je liefde met Nike voor Valenstijnsdag

6 februari 2023 15:32
Verwen je liefde met Nike voor Valenstijnsdag

Het begin van februari staat natuurlijk zoals elk jaar in teken van de aankomende Valentijnsdag op 14 februari 2023. Op die dag mag de liefde weer gevierd worden. Dit betekent een lekker etentje met je geliefde of een speciale avond thuis inplannen met iemand die dichtbij je staat. Om het jou makkelijk te maken met het vinden van het juiste cadeau heeft Nike een speciale Valentijns pagina ingericht op hun website. Om je nog een extra handje te helpen met het verwennen van jouw liefde of speciale vriend hebben wij alvast een selectie gemaakt van onze favoriete cadeaus op de Nike voor Valentijnsdag pagina.

Nike Dunk Low

Liefde hoort simpel te zijn, net als deze Valetijnsdag-versie van de Nike Dunk Low. Met over en underlays van leer met rijke texturen. Dit met het gele hart wat op de hak te vinden is. Perfect om je dame mee te verwennen op de dag van de liefde.

Nike
Nike Dunk Low
Nike

Nike Air Max 90 LTR

Maak je man de vrolijkste op aarde met deze sneaker als cadeau. Met de iconische buitenzool met wafelpatroon dat doorloopt tot en met de swoosh. Dit gepaard met de standaard Air Max 90 details en de Air Max bubble zorgt voor een prachtige en comfortabele schoen.

Nike
Nike

Nike everyday Plus tie-dye

Als je echt niet weet wat je moet kopen kan je met sokken nooit misgaan.Deze sokken zijn perfect voor zowel een luie dag op de bank of als je jouw outfit een extra tint wilt geven. Koop deze voor jezelf en je lover en wees samen het stijlvolle koppel waar iedereen zijn hoofd naar toe draait.

Nike Tye Dye
Nike
Nike Valetijnsdag
Nike

Nike Sportswear Phoenix Fleece

Comfortabel en stijlvol, geef je vriendin deze prachtige fleece om ervoor te zorgen dat zij de komende maanden warm en goed er uit ziet. De fleece komt in het Diffused Tapue/Sail, qua kleur is dit perfect voor de wintermaanden. Maak je vriendin dus blij met deze fleece.

Nike Fleece
Nike
Nike Valetijnsdag
Nike

Nike Sportswear vissersbeanie

Koud gehad de afgelopen maanden? Met deze klassieke beanie in visserstijl kan je jouw geliefden warm houden. Gemaakt van knit materiaal, de beanie komt in Redstone, zwart en in het Smokey grey. Perfect om je geliefde zowel warm als stijlvol te houden.

Beanie
Nike
Nike Valentijnsdag
Nike

Jordan Essentials Rugbytop

Casual of formeel, beide is een optie met deze rugbytop van Jordan. Geef je man of vriend deze Valentijnsdag een stijlvolle rugbytop. Met deze rugbytop is hij zonder twijfel altijd stijlvol. Te kopen in zwart met rood en in het wit met beige.

Rugbytop
Nike
Rugbytop
Nike

Nike Utility Speed heuptas

Perfect voor een weekendje weg met je lover of tijdens een festival. Hierin kunnen al je Essentials in en het ziet er nog stijlvol uit. Met een hoofdvak voor grotere spullen en een achtervak voor de kleinere benodigdheden. Hiermee raken jullie niks meer kwijt als jullie samen zijn en zien jullie er ook nog is goed uit.

Heuptas
Nike
Heuptas
Nike

Nike Sportswear Phoenix Fleece broek

Kom in actie en geef je vriendin haar stijl een unieke toevoeging met unieke fleece joggingbroek. De lange wijde pijpen en spiltjes in de zoom geven de kans om haar favoriete schoenen te showen. Dit gepaard met de hoge taille zorgt voor een look die allesbehalve basic is.

Nike Valetijnsdag
Nike
Flaire broek
Nike

Nike Solo Swoosh Top met rits

Comfortabel en stijlvol, dat is hoe je deze top van Nike het beste kunt beschrijven. Dit is het perfecte cadeau om je vriend te geven. De ruimvallende pasvorm gepaard met strakke lijnen zorgt voor een unieke look die elke outfit zal afmaken.

Nike Valetijnsdag
Nike
Swoosh top met rits
Nike

Nike Sportswear Swoosh

Perfect voor alle weersomstandigheden en voor alle gelegenheden. Te verkrijgen in het zwart en in het team gold. Jouw geliefde heeft met deze sportieve Nike jas een ware blikvanger in haar garderobe.

Nike Valetijnsdag
Nike
Jacket Nike
Nike



Dit zijn onze favoriete picks als cadeaus van Nike voor je liefdes tijdens Valentijnsdag. Wij van Sneakerjagers wensen jullie tortelduifjes allemaal een liefdevolle Valentijnsdag toe. Klik met de button hieronder om naar de Nike website te gaan voor de volledige collectie. Neem gelijk een kijkje op onze Instagram @Sneakerjagers en laat weten wat je er van vindt.