Skip to content
Upcoming

Nike SB en Stefan Janoski vernieuwen een bestaand model en komen meteen met drie colorways

20 september 2019 11:00
Nike SB en Stefan Janoski vernieuwen een bestaand model en komen meteen met drie colorways

Stefan Janoski en Nike SB hebben besloten om hun samenwerking over een iets andere boeg te gooien. Ze hebben hun populaire model Nike SB Stefan Janoski een mooie make-over gegeven. Met deze vernieuwing droppen ze meteen drie nieuwe strakke colorways.

De reden dat ze dit hebben gedaan is om te laten zien hoe erg Stefan Janoski hand vakmanschap waardeert. Dit is ook goed terug te vinden in het silhouet. Hij heeft zijn inspiratie uit een moccasin gehaald. Dit lijkt een beetje op een slof die helemaal met de hand is geperfectioneerd.

Nike SB Air Max Stefan Janoski 2 Moc | closer look

Van de drie colorways zijn de uppers van twee colorways bedekt met zacht maar stevig suède en is er een bedekt met een strakke lederen stof. De eerste colorway heeft een groen/grijze look, de tweede hij heeft een bruin/beige look een de derde heeft een zwart uiterlijk. De toebox van dit silhouet is natuurlijk met de hand netjes gestikt. Om de hak bevindt een kraag met een speciaal vetersysteem door de kraag heen. Al met al geeft deze nieuwe look een net sterk uiterlijk.

De eerste colorway is al verkrijgbaar. Je kunt hem al bemachtigen voor €130,-. Je moet er wel snel bij zijn dus check snel onze releasekalender! Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer de andere colorways uit gaan komen. Houdt voor meer informatie onze pagina’s in de gaten.


Nike SB Air Max Stefan Janoski 2 Moc 'Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike SB Air Max Stefan Janoski 2 Moc 'Black'

BQ6840-002 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Air Max Stefan Janoski 2 Moc 'Beige'

BQ6840-200 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike