Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low Pro ISO komt in een navy blauwe colorway

16 november 2020 17:56
De Nike SB Dunk Low Pro ISO komt in een navy blauwe colorway

Nike SB’s Orange Label is terug en brengt binnenkort een navy blauwe colorway uit voor de Nike SB Dunk Low. Orange Label sneaker zijn seizoensgebonden releases waarbij de sneakers zijn gemaakt van betere kwaliteit. Daarnaast worden ze geleverd in speciale verpakkingen en zullen alleen uitkomen bij skateshops.

Nike SB Dunk Low Pro ISO ‘Navy’

Zoals veel Orange Label releases is de opkomende SB Dunk Low niet erg wild. Het bovenwerk is gemaakt van navy blauw suède en wordt gecombineerd met een zwart leren Swoosh. De tong is gemaakt van mesh en heeft een oranje Swoosh op de tag staan. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en gum outsole. Aangezien de sneaker qua uiterlijk niet zo heftig is, hoef jij je ook geen zorgen te maken om op deze SBtjes te skaten.

Where to Cop?

Aangezien het een Orange Label release is kunnen we de Nike SB Dunk Low Pro ISO ‘Navy’ verwachten bij winkels zoals Sparky en Ben-G. Helaas is er nog geen releasedatum bekendgemaakt en is het nog even afwachten totdat we onze deze release in onze handen kunnen krijgen. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low Navy
Images by Palpal Skates