Skip to content
Upcoming

Een gedetailleerde kijk op de Nike SB Dunk Low ‘Denim Gum’

27 juli 2020 14:28
Een gedetailleerde kijk op de Nike SB Dunk Low ‘Denim Gum’

Dunks, Dunks en nog eens Dunks. De Dunk hype in 2020 houd maar niet op! Elke maand zien we wel weer een nieuwe variant van de skateschoen voorbij komen. Deze nieuwe colorway ging al een tijdje rond, maar nu hebben we een gedetailleerde kijk op de Nike SB Dunk Low ‘Denim Gum’.

Nike Skateboarding (Nike SB) is opgezet in 2002 om de snel groeiende skateboard markt te betreden. In het jaar 2002 werd de Nike SB Dunk Low ook geboren en is geheel terug aan het komen in 2020. Bij de lancering van de Nike SB Dunk Low kwamen er vier verschillende Dunks uit. In de herfst van 2002 kwam een van de meest populaire SB Dunks uit, namelijk de Supreme x Nike SB Dunk Low ‘Cement’. Nike SB is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot een van Nike’s populairste onderdelen.

Nike SB Dunk Low ‘Denim Gum’ | CV0316-400

Het bovenwerk van de SB Dunk Low ‘Denim Gum’ is gemaakt van twee verschillende kleuren denim. Verschillende witte stitching is geplaatst op het bovenwerk, zoals op de Swoosh, die is gemaakt van zes witte lijnen. Een opvallend detail is op de toebox waar gaten zijn geplaatst in de vorm van sterretjes. Het bovenwerk wordt afgesloten door Nike branding op de hak en tong met witte stitching erover heen. Onder de upper zit een witte midsole en gum outsole om de sneaker af te ronden.

De sneaker staat op dit moment gepland voor 31 juli 2020. Er is momenteel al een raffle live bij Size? in de launch app. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low PRM 'Sashiko'

CV0316-400 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
SB Dunk Low Denim Gum
SB Dunk Low Denim Gum
SB Dunk Low Denim Gum
Images by Justfreshkicks