Skip to content
Upcoming

Nike released een strakke Nike Air Max Plus / 97 colorway!

27 juli 2018 12:06
Nike released een strakke Nike Air Max Plus / 97 colorway!

We hebben het er al eerder over gehad, het succes van de Nike Hybrids! Nike zet deze nieuwe trend weer helemaal voort met deze Nike Air Max Plus / 97 ‘Orewood Brown’!

Een revolutie om bij stil te staan. In 1987 werd de Air Max serie gecreëerd: de eerste schoenen met zichtbare Air. Wat begon als een experiment met demping, groeide al snel uit tot een icoon op de baan — en op straat. Door de jaren heen is het design keer op keer vernieuwd, maar de rijke geschiedenis blijft.

Ben je aan het hallucineren? Nee, je ogen houden je niet voor de gek. Wat je ziet is het bovenwerk van een 97 gecombineerd met een zichtbare Air Max Plus unit: een nieuw, ronduit creatief combidesign in de sneakerfamilie.

De colorway

De unieke sneaker heeft een rustige colorway. Zo zien we dat het bovenwerk bestaat uit twee kleuren, Emerald en Orewood Brown. Deze twee kleuren lopen gelijdelijk op elkaar over door de scheiding van de tongue en laces. Naast de orewood brown kleur zien we ook bovenaan ook een donkerbruine kleur die gebruikt is voor de tongue, de liner en de laces. Om de Emerald kleur goed zichtbaar te maken is wordt deze kleur alleen over de donkerbruine kleur gebruikt.


Nike Air Max Plus / 97 ‘Orewood Brown’

Releasedatum: 01.08.2018 om 09:00 uur
Prijs: €160,-
Colorway: LIGHT OREWOOD BROWN/RATTAN-STRING-BLACK-EMERALD RIS
Stylecode: AH8143-100
Shop hier de Nike Air Max Plus / 97 ‘Orewood Brown’ >>