Skip to content
Upcoming

Nike React Runner ISPA komt in 3 nieuwe colorways

31 mei 2019 13:26
Nike React Runner ISPA komt in 3 nieuwe colorways

Nike heeft zijn React Runner ISPA model een re-design gegeven. Eerder bracht Nike 3 andere colorways uit van dit model, maar nu is het de beurt voor 3 nieuwe, mooie, zomerse colorways.

De afkorting ‘ISPA’ staat voor ‘Improvise/Scavenge/Protect/Adapt’. De sneaker beschikt over een technisch design en heeft Nike’s kenmerkende React-midsole. ISPA is onderdeel van de speciale projecten van Nike Sportswear. Ook draagt ISPA bij aan haar filosofie van bruikbaarheid en prestaties met seizoensgebonden colorways. Nike heeft de upper dit keer gemaakt van geperforeerd mesh.

Eerder bracht Nike 3 andere colorways uit van dit vrij nieuwe model. Nu komt het model in drie zomerse colorways, namelijk: ‘Ghost Aqua’, ‘Pure Platinum’ en een ‘Wolf Grey’ colorway. Het model beschikt over veel details, zoals de pods op de midsole. Wat ook een mooi detail is, is het lace-system. Dit loopt namelijk bijna door tot de midsole.

Het is mogelijk om de drie nieuwe colorways van de Nike React Runner ISPA op donderdag 6 juni te shoppen via nike.com. De sneaker beschikt over een prijskaartje van €160,-. Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorways. Wil jij geen enkele release meer missen? Houd dan dagelijks onze releasekalender in de gaten.


Nike React Runner ISPA
Nike React Runner ISPA

Nike React ISPA 'Volt Glow'

CT2692-002 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Nike React ISPA 'Ghost Aqua'

CT2692-400 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders

Nike React Runner ISPA
Nike React Runner ISPA
Images by Nike

Nike React ISPA 'Wolf Grey'

CT2692-001 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders