Skip to content
Upcoming

Nike React Element 87 komt in 2 nieuwe colorways

30 april 2019 09:27
Nike React Element 87 komt in 2 nieuwe colorways

Met de zomer voor de deur heeft Nike bekendgemaakt dat ze niet één nieuwe colorway zullen uitbrengen van de ‘React Element 87’, maar twee. De twee colorways beschikken over zomerse kleuren en dragen de naam ‘Orange Peel’ en ‘Red Orbit’.

Een behoorlijk aantal Nike sneakers zijn voortgekomen uit een simpele wens, hardlopen en wandelen comfortabeler maken. Nike’s React Element 87 is immers een sneaker waarbij het design is geïnspireerd door recreatieve sporters. Qua vorm en materialen vond de ontwerper, Darryl Matthews, zijn inspiratie in de oorspronkelijke ‘Nike Internationalist’ die in 1983 uitkwam. Ook heeft dit model zich laten inspireren door de Zoom Fly SP van vorig jaar. Met suède accenten, het Nike React logo en rubberen pods op de zool wil Nike een prestatiegericht gevoel afgeven met deze sneaker.

De details

Het design van de ‘Orange Peel’ colorway beschikt over herfstachtige kleuren. Echter heeft de colorway nog wel levendige elementen die ideaal zijn voor de zomer. Het kenmerkende transparante bovenwerk geeft nog een eye-catching texture. Bovendien beschikt de ‘Red Orbit’ colorway over zomerse kleuren. Er wordt gebruikgemaakt van de kleuren paars, roze en blauw.

Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van deze twee nieuwe colorways. Wanneer deze sneakers uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat deze sneakers ergens in mei zullen uitkomen via nike.com. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.


Nike React Element 87

CJ6897-113 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike React Element 87

Nike React Element 87 'Red Orbit'

CJ6897-061 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
Nike React Element 87
Nike React Element 87
Images by: Atmos