Skip to content
Newsfeed

In-hand beelden van de Nike Dunk Low WMNS ‘Barbie’

22 augustus 2023 16:00
In-hand beelden van de Nike Dunk Low WMNS ‘Barbie’

Terwijl de wereld nog altijd in de ban is van de nieuwste Barbie-film, zijn er nu in-hand beelden opgedoken van de Nike Dunk Low WMNS ‘Barbie’. Al eerder kwam het merk met de eerste officiële beelden, nu kunnen we ook een gedetailleerde blik werpen op het ontwerp. De gloednieuwe WMNS Dunk Low ‘Barbie’ pronkt met een elegant roze palet, als eerbetoon aan de geliefde blonde pop.

De kenmerkende Barbie-sterren zijn geplaatst op het lichtroze suède aan de zijkanten van de sneaker, en schitteren tegelijkertijd ook op het logo op de tong van de schoen. De tussenzool en veters worden uitgevoerd in een neutrale beige tint, terwijl de buitenzool een doorschijnende glinsterende roze afwerking heeft gekregen. De sprankelende Swoosh, gehuld in donkere regenboogtinten, creëert een elegant contrast. Als laatste voegt een opvallende zilveren glitter ‘N’ hanger de ultieme Barbie-flair toe.

De exacte releasedatum van de Nike Dunk Low WMNS ‘Barbie’ is helaas nog niet bekend. Als je er zeker van wilt zijn dat je de release niet mist, raden we aan om de Sneakerjagers releasekalender in de gaten te houden voor updates.