Skip to content
Brand

Nike Membership brengt de community samen

4 oktober 2022 13:03
Nike Membership brengt de community samen

Nike Membership is een lidmaatschap voor alle sneaker- en sport liefhebbers onder ons. Als member bij Nike profiteer je van een hoop acties, promoties en kun je online meesporten met de meest uitdagende trainingen. Met het lidmaatschap brengt Nike de community samen en wil dit in de toekomst doorzetten.

Nike Membership

Nike Membership
Nike

Met Nike Membership wil Nike een platform bieden aan sneaker- en sportliefhebbers. Het lidmaatschap biedt niet alleen een hoop voordelen, het brengt ook mensen over de hele wereld samen. Met online contests, polls en trainingen kunnen members hun ideeën delen met de community.

Het vormen van een community is volgens Nike erg belangrijk. Het brengt niet alleen mensen samen, het helpt men ook met het vinden van inspiratie en motivatie. Zo kunnen hardlopers samen komen in de NRC (Nike Running Club) app. Deze app heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen met hardlopen en het volhouden ervan.

Zo biedt de Nike Running Club app tips en trainingen voor beginnende en gevorderde hardlopers. De app houdt bij hoeveel je rent, hoe je rent en helpt je motivatie te vinden voor je volgende run. Binnen de app kun je mede-hardlopers over de hele wereld uitdagen en meedoen in running contests.

Nike SNKRS

Misschien wel de meest bekende Nike app onder ons sneakerliefhebbers, is de Nike SNKRS app. In deze app worden de meest exclusieve Nike sneakers gereleased en organiseert Nike polls en winacties.

Naast de wekelijkse drops, die exclusief verkrijgbaar zijn voor members, komt de app ook met polls waarin Nike naar de mening van members vraagt. Dit om te verbinden met de community en de app zo te kunnen verbeteren voor de toekomst.

Nike SNKRS

Op 8 augustus 2022 vierde de Nike SNKRS app zijn 5th Anniversary en deed dit met unieke releases en talkshows, gehost door heel Europa. In vier Europese steden organiseerde Nike talks en winacties waarin de deelnemers kans konden maken op de sneakers die die dag gereleased werden. SNKRS hosts Will en Az gingen in gesprek met de community en in de SNKRS app kon je achtergrondverhalen over de community lezen.

De Nike SNKRS app is dus veel meer dan alleen de plek waar jij je volgende Air Jordan 1’s of Dunks kunt scoren, de app biedt een platform voor sneaker enthousiasten en brengt hen samen. Ook krijgen members als eerste toegang tot nieuwe collecties.

Train mee

Naast hardlopen en sneakers biedt Nike Membership ook ruimte voor sporten als basketbal, voetbal, fitness en yoga. In de Nike Training Club (NTC) app kun je online meedoen met trainingen. Of je nu een training van vijf minuten wilt plannen of een yoga sessie van vijftig minuten, in de NTC app vind je voor elk trainniveau wel een geschikte work-out.

Nike Membership

Stel reminders in voor wanneer je wilt trainen en de Nike Training Club helpt jou bij het halen van jouw doelen. Met meer dan honderden online work-outs en speciaal op maat gemaakte trainingsschema’s verbindt Nike sporters over de hele wereld.

Kortom, Nike Membership biedt een hoop mogelijkheden voor zijn leden. Mocht je nog geen lid zijn, schrijf je dan snel in via de knop hieronder en word (gratis) lid van de community. Download jouw favoriete Nike app en start met jouw trainingen of met het scoren van de meest recente releases.