Skip to content
Upcoming

Nike Members krijgen 30% korting op alles 📢

21 mei 2021 16:10
Nike Members krijgen 30% korting op alles 📢

Nike heeft weer een speciale actie, members krijgen namelijk 30% korting op alles! Gebruik snel de korting en maak je garderobe klaar voor de zomer. Deze actie verloopt van 21 mei 2021 t/m 28 mei 2021. Omdat Nike natuurlijk een enorm aanbod aan kleding en schoenen heeft, hebben we hieronder een aantal producten uitgezocht om het kiezen makkelijker te maken. Scroll snel naar beneden om onze Nike Members Sale selectie te bekijken.

Nike Members Sale | Dames

Nike Members

Neutrale tinten kun je met alles combineren. Dit matchende t-shirt en joggingsbroek kun je dan ook tegelijk of apart dragen. De kleding vormt een rustige basis, waardoor je sneakers alle aandacht kunnen krijgen. Deze Air Max 90 past er bijvoorbeeld perfect bij, er zijn verschillende kleuren en premium materialen gebruikt.

nike members sale

Heb je soms moeite met het combineren van kleding? Met dit t-shirt jurk heb je dat probleem niet, je outfit is meteen compleet. De pastel paarse kleur past perfect bij het zonnige weer en match goed bij de pastelkleurige Air Max 95.

nike sale

Als je fit wil worden voor de zomer, dan kan je dat in stijl doen in deze sportkleding. De verschillende tinten matchen goed bij elkaar. Doordat de kleuren zowel terugkomen in de sport-bh als de legging, zie je er gestyled uit. De witte met lichtroze Air Max Plus past goed bij deze outfit en nog vele andere.

Heren | Nike Sale

jordan brand clothing

Als je fan bent van Jordan Brand, dan zitten bij deze outfit wellicht wat producten die bij je passen. De unieke zwarte blouse kun je zowel casual als chique dragen. De joggingbroek heeft een fijne stof en bevat extra zakken aan de zijkanten. Tenslotte ziet dit nieuwere Jordan model er niet alleen mooi uit, de sneaker is ook nog eens comfortabel.

nike sb shirt

Wanneer je juist meer van skateboarding houd, kun je wellicht beter voor deze items gaan. Het t-shirt bevat het Nike SB logo en heeft een lichtroze kleur. De shorts hebben grote zakken en passen bij elke top. Dit blazer model is speciaal voor skateboarden ontworpen.

nike green sweater

Deze comfortabele set heeft een unieke, vrolijke kleur. Daarnaast bevat de sweater en de short de woorden ‘Just do it’ gevormd in een cirkel met daarin het Nike logo. De grijze sneaker is de Nike Waffle One die pas is gereleased. Het model doet je wellicht denken aan de Nike collab memt Sacai.

Nike Members Sale | Kids

kids tracksuit grey

Ook voor kids zijn er weer vele items te vinden. Dit grijs met witte vest is een fijne basis die je gemakkelijk kan combineren met bijvoorbeeld deze grijze joggingsbroek. Voor de zomer is deze Air Max 2090 heel fijn, de upper is namelijk lekker luchtig maakt.

Nike Members

Nike gebruikt vaak hun swoosh logo als decoratie, zo ook op deze items. De legging is helemaal bekleed met de swooshes, terwijl de witte cropped top een subtiel logo bevat. De witte Blazer bevat een dubbele swoosh op de zijkant, in het zwart en roze.

nike summer
Images by Nike

Tenslotte hebben we deze sportieve outfit geselecteerd. De short bevat een luchtige stof waardoor je deze ook kunt dragen tijdens het sporten. Het shirt bevat dezelfde diepblauwe kleur en een mini logo in het neon groen. Deze Air Max 95 bevat een zwart met grijze basis en kleurrijke accenten.

Ben jij nog geen lid van Nike? Wordt dan snel Nike Member zodat je gebruik kunt maken van de 30% korting! Gebruik de code: SUMMER21 bij de check-out tussen 21 mei 2021 en 28 mei 2021 en maak jouw kast zomer ready! ☀️ Bekijk snel de gehele collectie via de Nike website. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws!