Skip to content
Upcoming

Nike M2K Tekno komt in een “Pure Platinum” colorway

27 september 2018 12:30
Nike M2K Tekno komt in een “Pure Platinum” colorway

Nike’s populaire chunky sneaker genaamd de Nike M2k Tekno komt in een ”Pure Platinum” colorway! De sneaker is al een keer in een soortgelijke colorway gereleased. De M2K Tekno is een gemoderniseerde versie van de Monarch. Het bovenwerk van de M2K Tekno bestaat uit gelaagde blokken en met het gebruik van meerdere textiel biedt de sneaker een stoere en luxe uitstraling. De lichte Nike M2K Tekno heeft een middenzool van foam wat zorgt voor demping en langdurig comfort.

Dit najaar zal de Swoosh een ”Pure Platinum” colorway op de M2K releases met een aantal nieuwe details. Met behulp van twee populaire kleuren, fel oranje en fel geel valt de sneaker op. De panelen op de sneaker zijn verschillende tinten wit, dit zorgt voor levendigheid in het ontwerp. Dit is zeker een van de mooiste colorways die we tot nu toe hebben gezien van de M2K Tekno. Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar we gaan er vanuit dat de sneakers volgende maand gereleased worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike M2K Tekno

Prijs: €110,00
Colorway: Pure Platinum/Black-Sail-White
Stylecode: AV4789-004