Skip to content
Upcoming

Nike komt met en nieuwe opvallende colorway voor de Nike React Element 55 SE

12 oktober 2019 12:00
Nike komt met en nieuwe opvallende colorway voor de Nike React Element 55 SE

Nike verrast ons weer met een ontzettend opvallend kleurtje op een van de populairste modellen van deze tijd. We hebben het natuurlijk over de Nike React Element 55 SE. Deze geeft een frisse look weer die we tijdens deze regenachtige dagen goed kunnen gebruiken.

Wat zo top is aan de Nike React Element 55 is dat Nike hier ontzettend veel colorways van uitbrengt en dan ook ontzettend veel sneakers. Er zijn ook nog verschillende colorways beschikbaar in verschillende maten. Check in deze link welke colorway jou het meest aanspreekt.

Nike React Element 55 SE ‘Guava Ice’ | Closer Look

Wat de gigant heel leuk heeft gedaan aan de sneaker zijn de verschillende kleuren die ze gecombineerd hebben. De upper heeft een lichte beige kleur gekregen. Daarnaast hebben de zool en de tong een lichtblauwe kleur gekregen. Tevens hebben ze nog verschillende groene, gele en rode details aangebracht. Een deel van de eyestays, de sockliner, layers op de zool en de Swoosh hebben een groen kleur gekregen. De veters en andere layers op de zool hebben een rode kleur gekregen. Al met al kun je wel zeggen dat het bedrijf een sterke kleurencombinatie op tafel heeft gezet.

Wanneer de sneaker precies gaat uitkomen is helaas nog niet bekend. We verwachten wel dat de sneaker gaat beschikken over de standaard kostprijs van €130,-. Voor meer informatie raad ik aan om onze website goed in de gaten te houden.


Nike React Element 55 SE 'Guava Ice'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
React Element 55 SE
React Element 55 SE
React Element 55 SE
Images by: Nike