Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 97 Bar Code is geïnspireerd op een verzenddoos

19 oktober 2018 15:02
De Nike Air Max 97 Bar Code is geïnspireerd op een verzenddoos

De Nike Air Max 97 is een van de meest geliefde silhouten in de Nike Air Max sneakers. De nieuwe Nike Air Max 97 Bar Code is geïnspireerd op de verzend dozen van Nike. Er is nog geen release datum bekend maar dat maakt de sneaker niet minder opvallend.

Wat gelijk opvalt aan de Air Max 97 Bar Code is de bar code op de zool van de sneaker. Dit detail zit over de gehele zool. Naast de bar code op de zool staat er ook een order nummer op de onderkant. De zool is doorzichtig gemaakt zodat je het ordernummer en de bar code kan zien. Op het lipje bij de hak van de rechter schoen staat ook nog een bar code.

Een ander super leuk detail op de sneaker is de strip bij de veters. Op deze strip zitten grijze en witte strepen. Deze stip is natuurlijk de tape die Nike gebruikt op de dozen van de orders dicht te tapen. Dat het op de veters zit is daarom echt opvallend, omdat je daar ook je schoenen mee ‘dicht’ doet.  Tenslotte passen de kleuren ook perfect bij het thema van de sneaker. De colorway Ale Brown/Black-Elemental Gold is precies de kleuren die ook op de doos zitten wanneer je een Nike sneaker laat leveren.

Er is helaas nog geen release datum bekend voor de Nike Air Max 97 Bar Code. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 “Bar Code”

Releasedatum: T.B.A.
Colorway: Ale Brown/Black-Elemental Gold
Stylecode: 921826-201
Nike Air Max 97 Bar Code
Nike Air Max 97 Bar Code
Nike Air Max 97 Bar Code
Nike Air Max 97 Bar Code
Nike Air Max 97 Bar Code
Nike Air Max 97 Bar Code