Skip to content
Upcoming

Nike komt binnenkort met twee colorways op de Daybreak Type N.354

23 april 2020 15:45
Nike komt binnenkort met twee colorways op de Daybreak Type N.354

Nike breidt zijn deconstructive sneaker lijn, N.354, uit met een nieuwe toevoeging. Dit keer zal het niet een Air Force 1 Low zijn die in een nieuwe colorway verschijnt, maar nu wordt het Daybreak model verwerkt in een Nike Daybreak Type N.354.

Ondertussen heeft Nike al meerdere modellen gebruikt voor een deconstructieve look. Zo hebben we de Air Force 1 al meerdere keren voorbij zien komen, maar ook het klassieke Blazer model. Nu vond Nike dat het tijd was voor het iconische Daybreak model en dit is ze aardig goed gelukt. Zo zijn er foto’s opgedoken van twee colorways.

Nike Daybreak Type N.354 | CJ1156-001/CJ1556-100

In totaal heeft Nike twee colorways samengesteld die totaal het tegenovergestelde zijn van elkaar. Een zwarte colorway met neon blauwe accenten en een witte colorway met grijze accenten. De sneaker is ook verwerkt in meerdere materialen, zoals mesh en suède. Rondom de toebox is het materiaal suède voornamelijk terug te vinden op de toebox en op de eyestays. Ook achterop de hak is het materiaal terug te vinden. Verder bestaat de sneaker voornamelijk over mesh op het bovenwerk. Op de tong is de ‘N.354’ branding te vinden en op zijkanten zijn gestitchte Swooshes te vinden. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een simpele witte midsole en een rubberen outsole.

Volgens geruchten zal de Nike Daybreak Type N.354 op 30 april 2020. Nike heeft deze datum helaas nog niet officieel bevestigd, dus houd Sneakerjagers in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste nieuws over deze toffe nieuwe deconstructieve sneaker van Nike.


Nike Daybreak Type N.354

Nike Daybreak Type N.354 'Black/Menta'

CJ1156-001 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
Nike Daybreak Type N.354
Images by @mitasneakers