Skip to content
Upcoming

Nike komt 1 maart met het ‘Black Leopard’ Pack

27 februari 2019 16:40
Nike komt 1 maart met het ‘Black Leopard’ Pack

Nike trapt de maand maart goed af. Ze doen dit namelijk met het ‘Black Leopard’ pack. Hierin zitten vijf iconische Nike modellen die een ‘Black Leopard’ make-over hebben gekregen. Te beginnen met de Nike Air Max 1.

Air Max 1

De Air Max 1 ‘Black Leopard’ heeft een outsole en midsole van zwart. Bovenop de midsole zit de mudguard van suede in een Racer Blue colorway met de populaire Leopard print. Ook de Swoosh op het bovenwerk beschikt over deze Leopard print. Deze is echter niet Racer Blue gekleurd maar Habanero Red. De rest van het bovenwerk is gemaakt van de materialen mesh en leer en is zwart gekleurd. Tenslotte heeft Nike voor een mooi detail gezorgd op de hak van de sneaker. Die is namelijk gemaakt van het bekende ‘pony hair’.

Nike WMNS Air Max 1 Premium 'Black Leopard'

BV1977-001 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
'Black Leopard'
'Black Leopard'

Air Max 95

De Air Max 1 is niet de enige Air Max die de ‘Black Leopard’ make-over krijgt. Er zijn namelijk nog twee andere Air Max modellen. De Air Max 95 is de volgende. Qua kleuren verschilt dit model natuurlijk weinig van de Air Max 1. Bij de Air Max 95 is het bovenwerk gemaakt van leer en mesh. Het Racer Blue en Habanero Red is terug te vinden op het bovenwerk. Net als de Leopard print. Het ‘pony hair’ is echter niet terug te vinden op de Air Max 95.

Nike WMNS Air Max 95 Premium 'Black Leopard'

CD0180-001 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
'Black Leopard'
'Black Leopard'
'Black Leopard'

Air Max 98

De Air Max 98 is de laatste in het rijtje van de Air Max serie die een ‘Black Leopard’ make-over gekregen heeft. Wat opvalt is dat de mudguard gemaakt is van zwart suede. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer en mesh. Echter is het ‘pony hair’ wel weer terug te vinden op de Air Max 98. Namelijk bij de veter gaatjes bovenaan de sneaker en voorop de neus van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 98 Premium 'Black Leopard'

BV1978-001 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
'Black Leopard'
'Black Leopard'

Air Force 1 Sage

De Air Force 1 Sage. Deze Air Force heeft een iets dikkere midsole dan de normale Air Force 1. De midsole en het gehele bovenwerk is zwart gekleurd. Het bovenwerk is gemaakt van suede en leer. De leopard details zitten op de Swoosh aan de binnen- en buitenkant van de sneaker. De Swoosh aan de buitenkant van de sneaker heeft de Habanero Red kleur, terwijl de Swoosh aan de binnenkant de Racer Blue kleur heeft.

Nike WMNS Air Force 1 Sage Premium 'Black Leopard'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
'Black Leopard'
'Black Leopard'
'Black Leopard'

M2K Tekno

Dit is de laatste sneaker van de vijf, de Nike M2K Tekno ‘Black Leopard’. De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en gemoderniseerd voor vandaag de dag. Het gelaagde bovenwerk herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV.

Nike WMNS M2K Tekno Premium 'Black Leopard'

CD0181-001 · Prijs vanaf €211,-

Naar alle aanbieders

Alle sneakers uit de ‘Black Leopard’ Pack zullen releasen op vrijdag 1 maart om 09:00 uur. Helaas voor de heren met een grote maat. De ‘Black Leopard’ Pack is een Nike WMNS wat betekend dat hij maar tot maat 44,5 zal gaan. Succes vrijdag!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.