Skip to content
Upcoming

De Nike ISPA OverReact Sandal komt uit op 31 juli

27 juli 2020 16:58
De Nike ISPA OverReact Sandal komt uit op 31 juli

Sinds 2018 is Nike ISPA elke dag bezig om te evolueren en nieuwe uitdagende producten te maken. Nu heeft Nike laatst de ISPA line-up laten zien en hierin zat onder andere de OverReact Sandal. Dit model combineert luchtige materialen met een comfortabele zool om zo helemaal klaar te zijn voor het heerlijke zomer weer.

ISPA staat voor Improvise, Scavenge, Protect en Adapt. Nike laat zich inspireren door atleten van elk niveau. De nieuwe filosofie biedt een unieke manier van creëren en problemen oplossen. Door deze nieuwe filosofie zijn de meeste sneakers van ISPA anders dan alle andere Nike modellen en worden hierdoor grenzen verlegd. Dit keer is dat ook weer terug te zien op de ISPA OverReact Sandal.

Nike ISPA OverReact Sandal

De OverReact Sandal komt in een ‘Wheat’ en in een ‘Thunder Grey’ colorway. Het lijkt erop dat de base van de sneaker is gemaakt van gaas en zacht suède waarnaar er vele lederen vlakken worden geplaatst over deze basis. Door de suède tong loopt een strap met daaroverheen touw veters die opnieuw worden vastgehouden door zwarte straps. Om het bovenwerk af te sluiten is er op de voorvoet een mini Swoosh geplaatst. De mid- en outsole zijn erg opvallend bij dit model. De dikke dubbele foam zool heeft een mooi patroon gekregen en is het meeste materiaal tussen de voet en de midsole weg gehaald, waardoor je voet meteen op het comfortabele foam zit.

De Nike ISPA OverReact Sandal komt uit op vrijdag 31 juli bij Nike voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Nike OverReact Slipper 'Wheat'

CQ2230-700 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
ISPA OverReact Sandal
ISPA OverReact Sandal
ISPA OverReact Sandal
ISPA OverReact Sandal

Nike OverReact Slipper 'Thunder Grey'

CQ2230-001 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
ISPA OverReact Sandal
ISPA OverReact Sandal
Images by Nike