Skip to content
Upcoming

Nike introduceert de Nike Adventure Club

13 augustus 2019 13:16
Nike introduceert de Nike Adventure Club

Weinig dingen zijn zo complex als het shoppen van sneakertjes voor jonge kinderen. De voeten van kinderen groeien constant en dat helpt natuurlijk niet bij het shoppen van leuke sneakers voor je kinderen. 60% van de kinderen loopt namelijk op verkeerde sneakers omdat ze niet goed kunnen uitdrukken wat ze precies willen. Nike heeft een oplossing, namelijk de Nike Adventure Club.

De Nike Adventure Club

De Nike Adventure Club is namelijk het eerste schoenen abonnement voor kinderen. De service laat kinderen regelmatig nieuwe Nike en Converse schoenen kiezen naarmate hun schoenmaat, maar ook smaak, verandert. Bij de Adventure Club zullen ze zich telkens afvragen wat de kinderen willen. Daarnaast willen ze de ouders een fijne ervaring bieden op het gebied van het shoppen van kindersneakers.

Zo werkt het

De Nike Adventure Club is bedoelt voor kinderen met de maat 4C tot en met 7Y. Dit is voor kinderen van ongeveer 2 jaar oud tot en met 10 jaar oud. Je kan kiezen uit verschillende gradaties abonnementen waarin je van 4 sneakers per jaar opgestuurd kan krijgen tot 12 sneakers per jaar. Dit abonnement kan elk moment worden geüpgrade, gedowngrade of stil worden gezet.

In totaal kan je uit 100 verschillende stylen sneakers kiezen. Van performance sneakers voor het sporten tot lifestyle sneakers. Wanneer de sneaker te groot is, of je niet meer bevalt kan je hem terug sturen naar de club. Zij zullen de sneaker recyclen of doneren aan iemand anders.

Naast de sneakers levert het abonnement ook avontuurlijke gidsen mee voor de kinderen. Deze zijn gevuld met verschillende buiten activiteiten die de ouders samen met het kind kunnen doen. Deze avontuurlijke gidsen zijn in samenwerking met KaBoom, een non-profit organisatie die kinderen help met het leven van een actieve en gezonde levensstijl.

De Nike Adventure Club is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. In Amerika hebben de eerste leden zich al aangemeld op 12 augustus.


Nike Adventure Club