Skip to content
Newsfeed

Nike introduceert de Air More Uptempo Slides

16 augustus 2022 22:33
Nike introduceert de Air More Uptempo Slides

Nike blijft zijn aanbod uitbreiden, nu in augustus 2022, komt het merk met een uitbreiding van zijn Air More Uptempo silhouetten. We kennen de Nike Uptempo als een basketbalschoen, maar deze keer is de aankomende release niet ontworpen voor op het veld. Er zijn namelijk officiële beelden opgedoken van de Air More Uptempo Slides. De slides worden verwacht in de aankomende weken van 2022, hieronder kun je ze alvast bekijken!

In 1996 is de More Uptempo voor het eerst uitgekomen, de sneaker is ontworpen door Wilson Smith. Terwijl basketballer Scottie Pippen er een wereldwijd icoon van heeft gemaakt. Het model is te herkennen aan de grote ‘AIR’ branding op de zijkanten.

Nu in 2022, introduceert Nike de Air More Uptempo Slides. Het bovenwerk is gemaakt nubuck en komt in de vorm van een band. Op de zijkant van de band staat een puffy ‘AIR’ branding in het zwart met witte omlijning. Wat een knipoog is naar de OG Uptempo colorway.

We verwachten dat de Nike Air More Uptempo Slides in de komende weken van 2022 zullen gaan uitkomen. Het is daarom nog even wachten op een release, maar we kunnen het paartje wel alvast bekijken hieronder!

Hou voor updates over de release vooral onze release kalender in de gaten!

Nike Uptempo Slide
Nike Uptempo Slide
Nike Uptempo Slide