Skip to content
Upcoming

Nike heeft wederom een subtiele aanpassing gedaan op de Nike Air Force 1 voor dames

29 oktober 2019 15:00
Nike heeft wederom een subtiele aanpassing gedaan op de Nike Air Force 1 voor dames

De gigant Nike heeft grootse plannen met de Nike Air Force 1. In een korte tijd hebben ze verschillende aanpassingen gedaan op het silhouet van de sneaker. En hierbij kunnen we mededelen dat het hier niet bij blijft. Er zijn drie nieuwe colorways verschenen die ook over een kleine aanpassing beschikken. Scroll naar beneden als je hier meer over te weten wilt komen.

Het is de tijd van de Nike Air Force 1! Nu Nike de rem op de Nike Air Max 1 heeft gezet gaat het hard met het klassieke model. De ene na de andere colorway verschijnt en je hoort niemand klagen. De variaties zijn gigantisch en stuk voor stuk hebben ze een touch gekregen die de sneaker doet verbeteren.

Nike WMNS Air Force 1 ’07 SE | Closer look

Er zijn een paar subtiele aanpassingen geweest aan de sneaker. Laten we beginnen met de eerste. Op de zijkant van de sneaker hebben ze de stitching iets aangepast. Hierdoor valt de sneaker iets meer op. Dit hebben ze ook met de tongue gedaan. Daarnaast beschikt deze over een strepen patroon, wat ook ongewoon is bij dit model. Tevens hebben de dubraes een transparante kleur gekregen. Ten slotte hebben ze boven de midsole een extra mudguard laag aangebracht.

Als we gaan kijken naar de kleuren zijn er een hoop verschillen. De upper van de eerste sneaker bevat een donkergroene kleur. Daarnaast beschikt hij over een licht beige midsole en mudguard. Integendeel tot de eerste colorway beschikt de tweede over een licht roze upper, een donker beige midsole en een witte mudguard. Ten slotte hebben we nog de derde colorway. Deze colorway heeft een bordeauxrode upper en een roze mudguard. Tevens heeft hij een beige midsole.

1 november 2019 staat geregistreerd als Nike Air Force 1 Day. Ongelooflijk veel nieuwe colorways van dit model gaan die dag uitkomen. Deze drie colorways horen daar ook bij. Voor €110,- kunnen ze deze dag al van jou zijn. Zorg ervoor dat je er dus op tijd bij bent!


Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Soft Pink'

AA0287-604 · Prijs vanaf €163,-

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

Nike WMNS Air Force 1 '07 SE 'Night Maroon'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by 43einhalb