Skip to content
Upcoming

Nike geeft de Air Max 90 een heerlijke zomerse look

22 maart 2019 12:47
Nike geeft de Air Max 90 een heerlijke zomerse look

Nu de lente is begonnen, worden alle felle kleuren weer uit de kast getrokken. Nike pakt dit aan door deze kleuren toe te voegen aan hun sneakers. Zo zagen wij al eerder de Nike Air Max 95 voorbijkomen in een zomers tintje. Nu is het de beurt aan de Nike Air Max 90!

De Nike Air Max 90 kwam voor het eerst uit in 1990, zoals de naam ook al laat blijken. De sneaker bevat een demping systeem over de gehele zool waardoor er veel comfort wordt geboden. Dit comfortabele gevoel ervaar je ook doordat het een lichtgewicht sneaker is die goed ademt. Natuurlijk is de Air Unit van dit model, net zoals bij de voorgaande Air Max modellen, zichtbaar gemaakt. De Nike Air Max 90 kent al vele colorways en daar wordt nu weer een nieuwe aan toegevoegd.

De details

De Nike Air Max 90 krijgt nu een heerlijke zomerse look. Dit komt door de combinatie van ‘Topaz Gold’, ‘Laser Fuchsia’ en wit. De sneakers doen ons denken aan een verfrissend ijsje op een hete zomerdag, en zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Het ‘Topaz Gold’ is de kleur die het meest terug te vinden is op de upper van deze sneaker. Door het element waar de veters doorheen lopen, de mudguard en het element op de heel wit te maken, zorgt Nike voor een mooi evenwicht. Door het gebruik van ‘Laser Fuchsia’ wordt echt die summer vibe toegevoegd. Deze kleur vind je terug op de Swoosh, de verschillende Nike brandings op de sneaker, maar ook op de zool. Het gedeelte op de midsole waarin de Air Unit te zien is, heeft namelijk ook deze fel roze kleur gekregen. Dit valt extra op doordat de rest van de midsole simpel in het wit is gehouden. Om het ‘Laser Fuchsia’ nog meer te laten opvallen is de rubberen outsole volledig voorzien van deze felle kleur.

Heb jij door deze Nike Air Max 90 al helemaal zin gekregen in het mooie weer? Houd dan onze releasekalender goed in de gaten. Wanneer de sneakers zullen releasen is namelijk nog niet bekend. Wel weten we dat ze rond de €140,- gaan kosten. Laat ons vooral weten wat jullie van deze Nike Air Max 90 vinden door de sneaker een up- of down-vote te geven in de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike WMNS Air Max 90 'Topaz Gold'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
feature image
Images by: Nike