Skip to content
Upcoming

Nike geeft de Air Max 1 een speciale make-over

25 februari 2019 14:36
Nike geeft de Air Max 1 een speciale make-over

Nike is nooit bang om klassiekers een nieuwe twist te geven. Zo krijgt de Air Max 1 nu een nieuwe look met een extra ‘line’ op de mudguard.

De afgelopen jaren hebben we veel aanpassingen op de Nike Air Max 1 gezien. Zo is er laatst nog een Air Max 1 Golf uitgekomen en heeft het model laatst een Jelly Puff Swoosh gekregen. De nieuwe Nike Air Max 1 heeft op de mudguard een extra ‘lijn’ gekregen. Door dit detail lijkt er nog een soort mudguard onder het paneel te zitten.

Er zullen drie colorways verschijnen met deze nieuwe details. Twee van de drie sneakers hebben een witte upper en de andere colorway heeft een beige upper. Maar het opvallendste is toch die mudguard. Op de beige sneaker is het grootste gedeelte roze en is het kleine gedeelte oranje gemaakt. De rode colorway heeft daarin tegen twee kleuren rood, de mudguard is mooi diep rood en het kleinere gedeelte komt in een bordeaux kleur. De blauwe, en de laatste uit het rijtje, heeft een blauwe mudguard die is afgemaakt met een randje ‘goud’.

Over de release van deze drie nieuwe Air Max 1’s is helaas nog niks bekend. Maar ze worden in de aankomende maanden verwacht, dus houd de release kalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 Liner 'Blue'

881101-103 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Liner 'Red'

881101-102 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Liner 'Pink'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders