Skip to content
Upcoming

De beste Steals & Deals uit de Nike End of Season Sale

11 maart 2020 21:53
De beste Steals & Deals uit de Nike End of Season Sale

Aan alle Nike fans, sneaker- en koopjesjagers onder jullie: De Nike End of Season Sale is aan! Ook dit seizoen kan je weer veel nieuwe trendy stijlen met geweldige kortingen scoren. Je hebt keuze uit meer dan 2000+ Nike items met kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

De Nike End of Season Sale begint vandaag op 11 maart 2020 en loopt tot en met 5 april 2020. De verkoop is verdeeld in twee fasen. Fase 1 loopt tot en met 27 maart. Vanaf 28 maart start fase 2, met nog meer kortingen! Maarrrrr houdt er rekening mee dat misschien je maat uitverkocht kan zijn. Durf jij de gok te wagen?

Blijf dus op de hoogte van wat je kan verwachten en hoeveel je kan besparen! Veel plezier bij het zoeken en jagen van de beste steals! De button hieronder brengt je direct naar de Nike End of Season Sale. Om je een idee te geven van de beste deals & steals, hebben wij er alvast een paar voor je uit het assortiment gehaald. Happy hunting!

De beste Nike deals & steal uit de End of Season Sale

We beginnen, hoe kan het ook anders, met een selectie van de beste sneaker steals! Meiden opgelet: Het populaire silhouet van de Air Max 270 React is nu verkrijgbaar in een chique kleurstelling. Voor de heren hebben we echt een hele dikke steal op weten te snorren. Lees snel verder!

Nike Air Max 270 React

De Nike Air Max 270 React gebruikt lichte, gelaagde, niet-gestikte materialen in laagjes om een moderne stijl te creëren die er net zo goed uitziet als hij aanvoelt. Het voornamelijk witte bovenwerk wordt geleverd met een kleurenmix van Cosmic Fuchsia/Zwart/Hyper Blue wat de look lekker kleurrijk maakt. Bekijk snel of je maat nog verkrijgbaar is want dit is zeker een goede lente steal!

Nike WMNS Air Max 270 React

CI3899-100 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Nike End of Season Sale

Nike Air Max 98

En andere sneaker die we zijn tegen gekomen en ons meteen aansprak vanwege de heerlijke frisse lente kleur is de Nike Air Max 98 ‘Pistachio Frost’.

De Nike Air Max 98 brengt een retro Air Max stijl terug en verrijkt deze met moderne innovaties voor extra comfort. Een Max Air unit over de hele lengte biedt volledige demping bij elke stap. Scoor deze heerlijke lente sneaker nu met 20% korting.

Nike W Air Max 98

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Span II

Voor de heren hebben we ook een echte steal op weten te snorren tussen meer dan de 2000+ items uit de Nike End of Season Sale. De super comfortabele en heerlijke OG colorway van de Nike Air Span II.

De Nike Air Span II herenschoen heeft een constructie van textiel met overlays van synthetisch leer, en een Max Air unit voor een licht gevoel en demping. Pak deze steal snel, want er zijn steeds minder maten beschikbaar!

Nike Air Span II

AH8047-005 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Nike End of Season Sale

Nike Air Max 720

Een andere dikke steal is deze stralende Nike Air Max 720 (OBJ) die is voorzien van de hoogste Nike Air unit tot nu toe. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur en vormen een tegenstelling met de futuristische uitstraling van deze schoen. Check snel of je maat nog verkrijgbaar is en COP deze steal meteen!

Nike Air Max 720 OBJ 'Desert Ore'

CK2531-200 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Dat was het natuurlijk verre van! We raden je daarom aan om zelf ook een kijkje te nemen tussen het gigantische assortiment van de Nike End of Season Sale. Want je kan veel meer dikke steals verwachten tegen een gereduceerde prijs. Natuurlijk staat de Nike End of Season Sale ook vol met Nike kleding, accessoires, sport items en nog veel meer.