Skip to content
Upcoming

Nike eert de Apollo missie met Nike PG 3 NASA “Apollo Missions”

28 maart 2019 13:24
Nike eert de Apollo missie met Nike PG 3 NASA “Apollo Missions”

Nike komt in april met een nieuwe versie van de Nike PG 3 NASA om het 50 jarig jubileum van de Apollo missie te vieren. Eerder bracht Nike al een NASA versie uit van de PG 3. Nu komen ze dus met een colorway speciaal voor de welbekende Apollo missie die 50 jaar geleden plaatsvond.

Op 20 juli 1969 landde Lance Armstrong op de maan. De Apollo 11 was het schip dat de ruimtevaarders naar de maan bracht. Op 16 juli 1969 werd de Apollo 11 vanaf het Kennedy Space Centre in Florida gelanceerd. Vier dagen laten bereikte de ruimtevaarders dus de maan.

De Nike PG 3 “Apollo Missions” is compleet geïnspireerd op de missie die de eerste man op de maan bracht. Op de foto’s zijn een aantal details te zien. Zo zien we dat de colorway van de sneaker een combinatie zal zijn van wit en goud. Met deze kleuren zou het heel goed kunnen dat het design van de sneaker geïnspireerd is op de pakken die de ruimtevaarders aan hadden tijdens de reis. Ook is te zien dat er een NASA padge op de hak van de sneaker zit. Daarnaast zien we een aantal teksten en cijfers op de wit en goude midsole van de sneaker.

Er is bekend dat de sneaker uit zal komen in april, maar welke dag is nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike PG 3 NASA
Images by 13flavors