Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low SP ‘Veneer’ heeft een mogelijke releasedatum

3 oktober 2020 15:00
De Nike Dunk Low SP ‘Veneer’ heeft een mogelijke releasedatum

Het was al duidelijk dat de twee resterende colorways van het ‘Ugly Ducklings’ pack terug zouden keren. Nu hebben we een mogelijke releasedatum voor de Nike Dunk Low SP ‘Veneer’.

Het Nike ‘Ugly Ducklings’ pack kwam voor het eerst uit in 2001 en was een nieuwe aanpak op de Dunk Low. Er werd gebruik gemaakt van nieuwe materialen en plattere veters. De drie colorways die uit kwamen waren de ‘Plum’, ‘Veneer’ en de ‘Ceramic’. Hoewel de drie niet een officieel pack vormden, werden ze wel gegroepeerd, omdat ze alle drie dezelfde materialen gebruikten en dezelfde colorblocking hadden. Nu, 19 jaar later zien we het pack terug komen.

Nike Dunk Low SP ‘Veneer’

Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van premium suède. De basis van het model heeft een veneer kleur gekregen dat word gecombineerd met Autumn Green en Deep Purple op de Swoosh, hiel en veters. De sock liner heeft een neon groene kleur gekregen. Onder het bovenwerk bevindt zich een witte midsole en Deep Purple outsole.

De Nike Dunk Low SP ‘Veneer’ wordt verwacht op donderdag 5 november 2020 bij Nike voor €100. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.


Nike Dunk Low SP 'Veneer'
Nike Dunk Low SP 'Veneer'
Nike Dunk Low SP 'Veneer'