Skip to content
Upcoming

Nike dropt vrijdag 21 augustus 2020 de Dunk Low SP in een ‘Samba’ colorway

17 augustus 2020 21:01
Nike dropt vrijdag 21 augustus 2020 de Dunk Low SP in een ‘Samba’ colorway

Vorige week maandag doken de officiële afbeeldingen op van de Nike Dunk Low SP ‘Samba’. En aankomende vrijdag staat de release van de sneaker gepland. De sneaker verschijnt bij een aantal retailers.

Dit is niet de eerste keer dat we deze colorway voorbij zien komen op deze sneaker. 19 jaar geleden, in 2001, zagen we dezelfde colorway op hetzelfde model. Het was niet zo makkelijk om een paartje te scoren, want de sneaker dropte alleen in Japan. Nu krijgen wij ook de kans om een paartje te bemachtigen.

Nike Dunk Low SP ‘Samba’ | CZ2667-400

De basis van de sneaker is verwerkt in een blauwe kleur en is gecreëerd van premium leer. Hierop zijn meerdere lederen overlays geplaatst in een zilveren kleur. Vanaf de mudguard rondom de toebox tot aan de hiel. Verder zijn de Swoosh en hiel samengesteld uit carbon fiber materiaal en zijn verwerkt in een rode kleur. Deze rode kleur matched goed met de outsole van de sneaker. Een witte midsole die tussen het bovenwerk en de outsole loopt maakt de sneaker helemaal af.

Zoals we al zeiden dropt op vrijdag 21 augustus 2020 de sneaker via Nike en verschillende retailers. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s.

Nike Dunk Low SP 'Samba'

CZ2667-400 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low SP Samba
Dunk Low SP Samba
Dunk Low SP Samba
Images by Asphaltgold