Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Dunk Low ‘Miami Dolphins’

6 januari 2024 11:50
Officiële beelden van de Nike Dunk Low ‘Miami Dolphins’

Nike blijft nieuwe kleurstellingen uitbrengen voor het geliefde Nike Dunk Low silhouet, en dit zal in 2024 niet anders zijn. In 2023 konden we een eerste blik werpen op de Nike Dunk Low ‘Miami Dolphins’ en nu in januari 2024 zijn de officiële beelden verschenen van dit ontwerp. Deze sneaker, gehuld in de kenmerkende kleuren van het NFL-team, is een must-have voor de fans.

De Nike Dunk Low ‘Miami Dolphins’ verschijnt in een kleurencombinatie van Wit, Cosmic Clay en Dusty Cactus. Net zoals bij de meeste Dunk Low ontwerpen, heeft deze sneaker een bovenwerk van leer en een mesh tong.

De basis van de sneaker kleurt wit, waarbij Dusty Cactus wordt toegepast op de overlays, tonglogo’s, inlegzolen en de rubberen buitenzool. Voor een extra vleugje contrast zijn de Swoosh en het hiellogo uitgevoerd in de kleur Cosmic Clay. De sneaker is afgewerkt met witte details op de tongen, hiellogo’s, veters, inlegzolen en tussenzolen.

Naar verwachting zal de Nike Dunk Low ‘Miami Dolphins’ gaan droppen in de lente van 2024 bij geselecteerde retailers en Nike. Benieuwd naar het laatste sneakernieuws? Bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina.