Skip to content
Upcoming

Nike dropt nieuwe Bubble Pack op Air Max 98 voor dames

8 mei 2020 10:15
Nike dropt nieuwe Bubble Pack op Air Max 98 voor dames

Dat Nike hun klassieke Air Max modellen in een bubbeltjes plastic jasje hebben gestopt is ons niet ontgaan, dit gebeurde eind februari en dat was een behoorlijk succes. Dit gelde zowel voor de oude en de nieuwe Air Max modellen. Vooral voor het Nike Air Max 98 model liep het succesvol, nu hebben ze er dus voor gekozen om het model in een nieuwe colorway te introduceren, en dit keer voor de vrouwen. Het paar wordt in 2020 verwacht maar we weten nog niet de precieze datum, lees snel verder voor alle informatie.

De Air Max 98 staat ook wel bekend als de meest ‘underrated’ Air Max sneaker, het paar kwam in 1998 uit en misschien kwam het door het prijskaartje. Want de 98 kwam vaak terecht in de sale secties. Nu naar mate er meer colorways verschijnen, valt het paar toch meer in de smaak. Ook door vele samenwerkingen met grote namen als Supreme, heeft veel voor de 98 betekend.

Nike Air Max 98 Bubble Pack | CI7379-600

Na even weggeweest te zijn is het model weer terug in een heerlijke colorway. Net als bij de vorige Bubble Pack op de Air Max 98 is er gekozen voor een witte basisstructuur, met hier nog warmere accenten van Track Red die verspreid is over verschillende delen van het bovendeel. Het heeft een soort spray paint effect gekregen, als hij overloopt naar een meer zalm roze kleur. Zoals je natuurlijk had zien aankomen, komen er nog gestructureerde bubbels omhoog op identieke plekken van het paar. Dat zie je dan ook terug op spatborden, teenoverlays en op de enkels.

Release info

Om dit heerlijke paar te coppen moet je nog heel even wachten, de sneaker wordt in 2020 verwacht bij Nike en Nike retailers. Ze zullen dan vanaf 190,- euro verkrijgbaar zijn, voor natuurlijk de dames. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Max 98 Bubble Pack 'Track Red'

CI7379-600 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike