Skip to content
Upcoming

Nike doneert sneakers aan het hardwerkend zorgpersoneel van het UMC

7 mei 2020 21:04
Nike doneert sneakers aan het hardwerkend zorgpersoneel van het UMC

Met het vele nare nieuws over het corona virus is het bijna onmogelijk nog wat positief nieuws eruit te vissen, gelukkig komt er zo nu en dan wat positief nieuws voorbij rondom de rare situatie.

De medewerkers van het UMC werken dag in dag uit om zo goed mogelijk te zorgen voor de corona patiënten. Het personeel werkt dus lange dagen en daarom heeft Nike Nederland een bedankje gestuurd naar het hardwerkende zorgpersoneel.

Nike heeft aan het personeel van het UMC honderden sneakers en shirts gedoneerd, dit liet het het steunfonds van het ziekenhuis, vrienden van het UMC Utrecht en wilhelmina Kinderziekenhuis, weten. Omdat het personeel zulke lange dagen maken en heel de dag op de voet zijn, is een paartje comfortabele sneakers erg welkom. Het personeel van het UMC heeft een bedank filmpje gemaakt waarin de Nike dozen in de achtergrond te zien zijn.


Een groot applaus voor Nike Nederland! Zij hebben honderden nieuwe sneakers en shirts gedoneerd aan de zorgverleners in het UMC Utrecht. Tijdens de coronacrisis maken zij lange dagen, dus een paar comfortabele sneakers is dan heel welkom. Nike Nederland; bedankt voor dit mooie gebaar!

Geplaatst door Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis op Vrijdag 1 mei 2020