Skip to content
Upcoming

Nike Court Vision dropt een heerlijke colorway voor dames

13 mei 2020 09:23
Nike Court Vision dropt een heerlijke colorway voor dames

Dames opgelet! Er is zojuist een heerlijke colorway gedropt op de Nike Court Vision Premium op een laag model. Namelijk de ‘Washed Coral’. De sneaker geïnspireerd op trends uit de jaren ’80 is terug en combineert modern comfort wat we gewend zijn van het merk met een retro basketbal vibe. Inmiddels is het paar al uit, en ze gaan al hard. Lees dus snel verder voor alle informatie je nodig hebt voor dit heerlijke paar.

Nike Court Vision is een sneaker geïnspireerd op de goede oude tijd, de jaren ’80. De tijd dat basketbal steeds bekender werd en er meer sneakers werden gedragen die normaliter op het veld te zien waren zag je nu ook buiten het veld. Het was een revolutie en ze blijven maar komen in verschillende modellen, colorways en samenwerkingen.

Nike Court Vision Low Premium ‘Washed Coral’ | CI7599-600

De sneaker is dus geïnspireerd op de jaren ’80, de basketbaltrends kwamen toen een beetje in beeld en het was een echte revolutie voor de sneakerwereld. Het is een hybrid sneaker met een retro basketbalstijl die nu past in de heerlijke moderne wereld. Het bovenwerk heeft een ‘Washed Coral’ colorway gekregen die een beetje roze tinten uitstralen, met gave tijgerstreepmotieven erboven op voor een felle stijl. Ook zie je aan een zijde een extra swoosh, die zorgt voor een dubbel effect. De buitenzool heeft een witte rubberen materiaal gekregen, zodat je sterk en stevig in je sneakers staat.

Release info

Inmiddels is het paar al uit voor de dames in de ‘Washed Coral’ colorway, het paar kwam uit op 12 mei 2020 bij Nike en Nike retailers vanaf 75,- euro natuurlijk voor de dames. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Court Vision Premium 'Washed Coral'

CI7599-600 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike