Skip to content
Upcoming

Nike brengt gave Highlighted Swoosh op Blazer Mid ’77

16 juni 2020 10:05
Nike brengt gave Highlighted Swoosh op Blazer Mid ’77

Klaar om de zomer te starten! Nike brengt binnenkort een hele bijzondere Blazer Mid ’77 op de markt. De sneaker wordt geïntroduceerd in een strakke colorway en combineert heerlijke kleuren die terug komen op het klassieke paar genaamd ‘Highlighted Swoosh’. Het hoogtepunt is dan ook de Swoosh! Op dit unieke paar zullen we jammer genoeg nog even op moeten wachten, maar wat we al wel kunnen verklappen is dat de sneakers dit jaar nog zullen droppen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt, om dit paar te coppen.

NIKE BLAZER MID ’77 ‘HIGHLIGHTED SWOOSH’ | CZ8105-100

Geïntroduceerd in een heerlijke strakke colorway en perfect voor het heerlijke weer. Met deze zul je summer proof zijn, gegarandeerd! De sneaker combineert een combinatie van witte, metallic zilveren en universitaire gouden tinten. Dit keer trekt de Blazer Mid in wezen helderwitte mesh onderlagen, met leren overlays. Het klassieke model overtreft alle vorige colorways door de heerlijk bijzondere swoosh. De aandacht is hier dan ook vooral op gericht, de swoosh heeft geschetste leren swooshes op de zijpanelen in het goud. Ten slotte ronden de roze accenten op de tongetikketen van het merk en de hiellipjes de stijl af.

Release info

Dit heerlijke paar met een ontzettend stoere swoosh heeft helaas nog geen releasedatum gekregen, maar we kunnen de Nike Blazer Mid ’77 verwachten in 2020! Dan zullen ze bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn vanaf 100,- euro. Wees op je hoede, want misschien kunnen we het paar al wel verwachten voor de zomer! Dan kun je voorbereid het heerlijke weer aan.Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Blazer Mid '77 'Highlighted Swoosh'

CZ8105-100 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike