Skip to content
Newsfeed

Nike brengt de Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ terug

29 december 2021 11:43
Nike brengt de Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ terug

De Nike Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ wordt opnieuw uitgebracht. Dit silhouet is erg zeldzaam en uniek. Het paar was namelijk deel van de allereerste productie in 1986. Dit was nog voor het officiële debuut van de Air Max 1 een jaar later in 1987.

De ‘Big Bubble’ werd in de jaren negentig ook de ‘Big Window’ genoemd. De Air Unit van dit model is namelijk extra groot en extra zichtbaar. Het paar behoudt hetzelfde kleurenschema voor de nieuwe release.

Het bovenwerk van de ‘Big Window’ is gemaakt van mesh en suède. De basis van het paartje is van mesh in het wit. De overlays zijn gemaakt van suède. De mudguard en Swoosh hebben een rode kleur en de rest is in het grijs. De voering en de veters zijn in het wit.

De fans van de ‘Big Window’ moeten helaas nog wel hun geduld bewaren. De Nike Air Max 1 OG ‘Big Bubble’ wordt pas in de lente van 2023 verwacht. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze release? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.

Nike Air Max 1 OG 'Big Bubble'
Nike Air Max 1 OG 'Big Bubble'
Nike Air Max 1 OG 'Big Bubble'