Skip to content
Upcoming

Upcoming: Nike M2K Tekno ‘Animal’

27 februari 2019 16:53
Upcoming: Nike M2K Tekno ‘Animal’

Nike blijft lekker bezig met het uitbrengen van verschillende iteraties met animal prints. Hiervoor hebben we namelijk al de Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’, de Air Max 1 ‘Leopard’ en de Air Max 98 Premium ‘Black Leopard’ zien verschijnen. Deze drie voorbeelden zijn echter een kleine greep uit de gehele keuze aan colorways en modellen.

Door het succes van het gebruik van animal prints, vindt Nike dat het nog lang geen tijd is om daarmee op te houden. Daarom komt Nike met een nieuwe iteratie voor de Nike M2K Tekno, namelijk de Nike M2K tekno ‘Animal’.

De details

De Nike M2K Tekno ‘Animal’ is een sneaker die direct alle aandacht van voorbijgangers zal trekken. Er gebeurt namelijk enorm veel op deze sneaker, maar toch passen alle details perfect bij elkaar. Zoals we eerdere colorways hebben gezien met enkel en alleen een ‘Leopard’ print of ‘Snake’ print, komt deze iteratie in een ‘Animal’ colorway die we kennen van de Nike Air Max 1 ‘Animal 2.0’ en de Nike Air Max 95 ‘Animal 2.0’. Het is dan ook een combinatie van verschillende soorten dieren prints op één sneaker. Zo zie je de print van een tijger, leopard en giraffe terugkomen.

Maar deze prints zijn niet de enige opvallende details aan deze sneaker. De basis van de schoen bestaat namelijk uit transparant materiaal. Dit geeft je de mogelijkheid om de sneaker telkens een ander uiterlijk te geven. Simpel weg door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren sokken. Denk bijvoorbeeld aan een neon groene kleur, want deze knal kleur is namelijk ook nog toegevoegd op de sneaker. Het Neon groen zie je terug in de omlijning van de Swoosh op de buitenzijde van de sneaker en op het hiel element. Maar ook de eyelets, de mini-Swoosh en de pull-tab hebben dezelfde kleur gekregen.

Door deze drukke upper, heeft Nike ervoor gekozen om de zool neutraal te houden. De M2K Tekno is en blijft een ‘Dad Shoe’, dus de midzool zal toch de aandacht trekken. Maar door de midzool simpel wit te houden en de outzool geheel zwart, is het een mooie afsluiting voor deze eyecatcher!

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor de Nike M2K Tekno ‘Animal’. Houd dus de releasekalender goed in de gaten voor de laatste info over deze sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike M2K Tekno 'Animal'

CI9631-037 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike.com