Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is nu verkrijgbaar in een slangenprint

5 oktober 2019 10:00
De Nike Blazer Mid ’77 Vintage is nu verkrijgbaar in een slangenprint

In augustus kwam het nieuws naar buiten dat er een Nike Blazer Mid Vintage ’77 ‘Snake’ onderweg was. Het model is nu daadwerkelijk uitgekomen in een witte colorway met een slangenprint! Nike’s Blazer Mid ’77 Vintage omarmt een oldskool basketballook met een vintage afwerking van de middenzool, maar frisse, nieuwe accenten geven de look een update.

Nike Blazer Mid ’77 Vintage ‘Snake’ | CI1176-101

Het model beschikt over een basis van wit leer. Over deze witte basis liggen meerdere overlays die wat meer kleur toevoegen aan de sneaker, zoals de Swoosh die over een snakeskin print beschikt. Rondom de toebox vind je suède overlays in een grijze kleur. Echter zijn deze lang niet zo opvallend als de details van de snakeskin print. Ook achterop de hiel bevind zich de snakeskin print. Hierop vind je Nike branding terug in een witte kleur. Onder de upper is een Sail gekleurde zool bevestigd die heerlijk aansluit op de upper van de sneaker.

Je kan nu deze rustige, maar unieke sneaker shoppen via nike.com voor €100,-. Aarzel niet te lang en voeg deze beauty nu toe aan je sneaker collectie voordat het te laat is! Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken voor aankomende sneaker releases.


Nike Blazer Mid 77 Vintage WE 'Snake'

CI1176-101 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77
Images by Sneakerjagers