Skip to content
Upcoming

Nike komt binnenkort met een ‘Birds of the Night’ pack

16 september 2019 16:49
Nike komt binnenkort met een ‘Birds of the Night’ pack

Nike brengt aanstaande zaterdag, 20 september 2019, een nieuwe pack uit genaamd ‘Birds of the Night’. Het pack brengt drie modellen samen, namelijk de Air Max Tailwind IV, P-6000 en de iconische Air Force 1 Low.

Over de upper van elke sneaker bevinden zich overlays van pastelkleuren en deze zijn geperforeerd met een zware dosis van zwart en glanzend zilver. Door deze kleuren worden de luchtige tinten geperfectioneerd. De collectie blijft ook trouw aan zijn naam. Op de sneakers zijn namelijk hits te vinden van reflecterend materiaal op de veters en andere sneaky details.

Alle drie de sneakers zullen aanstaande zaterdag, 20 september 2019, uitkomen via Nike.com. De Air Force 1 zal €110,- kosten. De Tailwind IV zal €180,- kosten en de P-6000 €120,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie.

Nike WMNS Air Force 1 Low ‘Birds of the Night’ | CN0176-400

De iconische sneaker die streetwear voor altijd veranderde is nu klaar voor een futuristische update. Iedereen die langs je loopt zal worden opgefleurd door het kleurgebruik op deze sneaker. Er word namelijk gebruik gemaakt van ‘Celestine Blue’, ‘Electric Green’ en Metallic Silver’. De midsole, toebox en Swoosh beschikken over de ‘Celestine Blue’ kleur. Het Nike Air logo, de veters en de insole zijn gemaakt in een ‘Electric Green’ kleur en deze felle kleur springt er echt uit. Verder zijn de eyestays en de achterkant gemaakt van ‘Metallic Silver’ kleurig leer.

Nike WMNS Air Force 1 Low 'Birds of The Night'

CN0176-400 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Images by Nike

Nike Air Max Tailwind IV ‘Birds of the Night’ | CN0159-300

In 1999 ontstond er een evolutie in design totdat de Air Max Tailwind IV uitkwam. Dit was een sneaker die gebaseerd was op de Air Max Plus en de Tailwind serie. Het extreme bovenwerk slaat zijn vleugels uit met de zichtbare Air Units in een groen/blauwe zool. De veters met koordstopper zijn feloranje. Er word voor contrast gezorgd doormiddel van tweekleurige mesh met Metallic Silver overlays. Deze hardloopklassieker biedt de hele dag comfort, in welke omgeving je je ook maar begeeft.

Nike WMNS Tailwind 4 'Birds of The Night'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Birds of the Night
Images by Nike

Nike P-6000 ‘Birds of the Night’ | CN0177-600

Het design van deze P-6000 is een mix van de Air Pegasus 2006 en de Pegasus 25. De sneaker beschikt over een ventilerend, tweekleurig bovenwerk met accenten in de kleuren ‘Pink Foam’ en ‘Metallic Silver’. Ook dit vetersysteem heeft een stopper. Met dit opvallende design biedt de P-6000 optimaal comfort waarmee je in de vliegende vaart de straat op rent voor een heerlijke hardloopronde.

Nike WMNS P-6000 'Birds of The Night'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Birds of the Night
Images by Nike