Skip to content
Upcoming

De Nike Air Zoom-Type ‘Summit White’ is de nieuwste innovatie van Nike

25 juni 2020 13:31
De Nike Air Zoom-Type ‘Summit White’ is de nieuwste innovatie van Nike

De N.354 serie van Nike is het laatste jaar flink vooruit gegaan, waarin veel nieuwe en gewaagden modellen werden gereleased. Nu komt Nike volgende week met de Air Zoom-Type in een ‘Summit White’ colorway.

Nike’s N.354 serie

Binnen de afdeling “Nike Archives” bevind zich een enorme cache met prototypes. Elk prototype vertegenwoordigt een proef om een atletisch probleem op te lossen. Sommige van deze prototypes evolueren snel tot een beroemd silhouet, terwijl andere en meer dan een decennium over doen om überhaupt op de markt te komen. Uit al deze prototypes is de start begonnen voor de N.354 lijn. Alle verzamelde items van DNA worden gebruikt om nieuwe ideeën op te wekken. Hierdoor worden grenzen van een ontwerp verlegd.

Nike Zoom-Type ‘Summit White’ | CJ2033-100

De Nike Air Zoom-Type is de nieuwste innovatie van Nike. In tegenstelling tot de andere N.354 silhouetten, is de Air Zoom-Type in realtime gecreëerd. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zacht geperforeerd suede. De Swoosh op de zijkant van de sneaker lijkt op een honinggraat. Op de tong van de sneaker zit niet het normale Nike logo, maar is deze dit keer veranderd door een deconstructed patch. Het meest opvallende aan het gehele model is de zool. Het bovenwerk van de sneaker rust op een dubbele EVA-schuim zool. Dit keer zit het Air niet in de hak, maar zijn er twee Air pods in de voorvoet van de sneaker geplaatst.

Release

De Nike Air Zoom-Type ‘Summit White’ zal uitkomen op maandag 29 juni bij Nike.com voor €150,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


Nike Air Zoom Type 'Summit White'

CJ2033-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
Air Zoom-Type Summit White
Air Zoom-Type Summit White
Air Zoom-Type Summit White
Air Zoom-Type Summit White
Images by Nike