Skip to content
Upcoming

De Nike Air Vortex komt in een herfst colorway

19 maart 2019 09:22
De Nike Air Vortex komt in een herfst colorway

De Nike Air Vortex, een wat minder bekend model van Nike. Het model wordt normaal sporadisch gereleased in verschillende seizoenen. Wat we echter niet moeten vergeten is dat het echt een klassieker is. Het model werd namelijk voor het eerst gereleased in 1985, twee jaar eerder dan de altijd populaire Air Max 1. De laatste paar weken is Nike al actief bezig met het terugbrengen van oudere modellen, zoals de P6000 en de Air Max 4 Tailwind. Deze komende Air Vortex release past nog goed bij het sombere weer. De sneaker is namelijk gemaakt van een herfstkleurenschema.

Het model heeft hier en daar wat looks weg van de air Pegasus, een andere Nike klassieker. Net zoals de Pegasus wordt ook de Air Vortex gezien als een tijdloze sneaker. Met zijn slanke looks en weinig ‘poespas’ past het model eigenlijk bij elke stijl.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we een typische herfst colorway. Het bovenwerk is gemaakt van natuurlijk lichtbruin suède. Naast suède zien we dat de quater panels gemaakt zijn van een goudgeel synthetisch materiaal. Hier overheen loopt een donker bordeauxrode Nike Swoosh. Om toch nog een leuke finishing touch toe te voegen hebben sommige gedeeltes van de sneaker een reflecterende functie. De tongue is gemaakt van klassiek geel/wit nylon met het klassieke rood/zwarte Nike Air logo.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Vortex 'Desert Ore'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Vortex
Vortex
Vortex
Vortex