Skip to content
Upcoming

Nike Air Trainer 3 komt terug in zijn klassieke colorway

9 mei 2020 13:23
Nike Air Trainer 3 komt terug in zijn klassieke colorway

De Nike Air Trainer 3 die in het begin van de jaren ’90 uitkwam en bekend werd gemaakt door Bo Jackson, is terug! Dit keer zal het paar dit jaar nog droppen in de meest kenmerkende colorway, de Viotech. Naast de ‘Medicine Ball’, die bekend staat om de meest herkenbare Original. De Viotech die oorspronkelijk zijn debuut maakte in 2002 , heeft een levendige en speelse benadering en zal nu terugkeren voor de dames en heren. Wanneer dat precies zal zijn is nog onbekend, maar voor verdere informatie moet je snel verder lezen.

Nike Air Trainer 3 ‘Viotech’ | CZ6393-500

De Air Trainer 3 ‘Viotech’ maakte zijn debuut in 2002, en ging ontzettend hard. Het paar staat natuurlijk het meest bekend om zijn Viotech paarse buitenkant, maar laten we niet de afwerking vergeten van grijze en gele kleuren dat gecombineerd is voor een iconisch kleurenpakket dat in principe de 2000 definieerde. Daarnaast heeft het paar veel overlays gekregen die de kleuren goed benadrukken. Ze zijn voorzien van een Air Unit die te zien is aan de zijkanten, dit zorgt voor de comfort die je nodig hebt. Buiten en op het veld. Onlangs kwam in eind 2019 de Dunks uit met dezelfde colorway, is het overduidelijk dat veel klassiekers terug zullen komen, in termen van een retro. Dus we zijn benieuwd welke klassiekers nog meer zullen volgen.

Release info

Wanneer het paar de Nike Air Trainer 3 ‘Viotech’ zal uitkomen is nog niet bekend, wel weten we dat het paar in 2020 verwacht zal worden bij Nike en Nike retailers. Ze zullen vanaf 120,- euro verkrijgbaar zijn voor de dames en heren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Trainer 3 'Viotech'

CZ6393-500 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike