Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Nike x Off-White sneaker komt eraan

14 april 2020 22:30
Een nieuwe Nike x Off-White sneaker komt eraan

De samenwerking tussen het hoofd van high-end streetwearlabel Off-White, Virgil Abloh, en Nike gaat drie jaar steady. Door de jaren heen hebben de twee grootheden verschillende sneakers en packs uitgebracht. De meest herkenbare blijft toch wel de ‘The Ten’ collectie waar het allemaal mee begon. De afgelopen twee jaar hebben de twee sporadisch nieuwe modellen en colorways uitgebracht. Het volgende model wat de ‘Off-White’ look krijgt is het klassieke Nike Air Runner Dunk model.

Met de huidige hype rondom de Nike SB Dunk heeft Virgil goed gekeken naar het model wat hij nu moest gaan uitbrengen. Na de succesvolle drietal Dunks die een half jaar geleden zijn uitgebracht was de opvolging op deze Nike Air Runner Dunk voor beide partijen logisch. Het iets wat onbekendere model is voorzien van veel panelen en elementen uit andere sneakers.

Voor deze volgende Nike x Off-White release heeft Virgil gekozen voor een contrasterende colorway. Het gehele bovenwerk is uitgevoerd in een zwarte kleur. Ze hebben we gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals leer, suede en mesh. Over het zwarte bovenwerk heen zitten fel neon groene details. Dit is voornamelijk gedaan in de vorm van lijnen rondom de panelen en de knalgroene outsole. 

Het toffe aan de Nike Air Runner Dunk blijf toch wel de kleine air Unit die zichtbaar is gemaakt via een raampje. In dit geval wordt dit element extra uitgelicht met een vlakje om de air unit heen.

De Nike Air Runner Dunk x Off-White ‘Green Strike’ heeft momenteel nog geen releasedatum. We verwachten binnenkort meer informatie te hebben over deze release dus houdt de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor eventuele updates.


Nike Air Runner Dunk

Nike Air Runner Dunk
Nike Air Runner Dunk
Nike Air Runner Dunk
Nike Air Runner Dunk
Images by: @hanzuying