Skip to content
Upcoming

Nike Air Max Tailwind IV “Volt”

16 april 2019 15:31
Nike Air Max Tailwind IV “Volt”

2 weken geleden bracht Nike in samenwerking met Supreme een make-over van de Air Max Tailwind IV uit. Nu is er een nieuwe colorway naar buiten gekomen van Nike’s Air Max Tailwind IV uit, genaamd “Volt”.

De Air Max Tailwind IV is een hardloopschoen die uitkwam in 1999. Dit is het vierde model dat is uitgebracht. De eerste Air Max Tailwind werd in 1990 uitgebracht. Van dit sportieve model werden er veel colorways uitgebracht. In het jaar 2000 kwam de sneaker terug in de winkels tijdens verschillende gelegenheden.

De details

De upper van deze colorway van de Tailwind IV beschikt over een wit paneelwerk met zwarte outlining op de zijkanten, neus en hiel. Op de zijkant staan geel/groene opvallende details. Doormiddel van een kromme gradient valt deze sneaker erg op. Ook op de hak zit een opvallende gele mini Swoosh met zwarte outlining. Al met al beschikt deze colorway over vele kleine kenmerken van Nike. De Air Unit zit in de zool en heeft een “Volt” kleur.

Deze sneaker komt uit op donderdag 25 april. Houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven waar deze sneaker allemaal uitkomt. Deze sneaker komt in ieder geval uit via nike.com.


Nike Air Max Tailwind 4 'Aloe Verde'

AQ2567-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Air Max Tailwind IV
Air Max Tailwind IV
Air Max Tailwind IV
Images by HYPEBEAST