Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 98 krijgt een make-over van snakeskin en desert camo

4 mei 2019 09:06
Nike Air Max 98 krijgt een make-over van snakeskin en desert camo

De afgelopen tijd zagen we verschillende nieuwe colorways verschijnen op de Nike Air Max 98. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kleurrijke colorway die perfect is voor de zomer. Nu komt Nike ook met een mooie colorway voor de zomer, maar deze is qua kleurgebruik juist veel rustiger. Wel vind je op deze nieuwe colorway een combinatie van snakeskin en desert camo wat de sneaker toch weer een hele eigen uitstraling geeft.

De details

De upper van de nieuwe colorway is op het gebied van kleurgebruik erg rustig. Je vindt namelijk op de upper een licht zandkleurige tint. Door de vele elementen op deze sneaker is er veel diepgang te vinden. De Basis van de upper is bekleed met een woestijn camouflage print en is gemaakt van mesh. Daar overheen vind je een volgende laag. Deze laag is gemaakt van leer en is heel basic gebleven door slechts één kleur toe te voegen en een print weg te laten. Vervolgens vind je over deze leren laag nog de mudguard. Deze mudguard heeft een slangenprint gekregen in dezelfde kleuren als de andere elementen. Maar ook de kleinere details op de sneaker zijn gedoopt in deze zandkleurige tint. Kijk maar naar de veters, de tong, de pull tabs en zelfs de Nike branding.

Deze rustige upper is geplaatst op een wat meer opvallende zool. Ondanks dat de midsole simpel wit is gehouden met een Air Unit in dezelfde kleur als de upper, springt de outsole er direct uit. De outsole is namelijk gekleurd in hert Royal Blue. Deze kleur vind je ook terug op de binnenzool van de sneaker.

Al met al is de nieuwe colorway op de Nike Air Max 98 perfect voor de lekkere warme dagen. Vanaf vrijdag 10 mei kan jij deze sneakers toevoegen aan jouw collectie voor een prijs van €190,-. Benieuwd waar ze verkocht zullen worden? Check dan vooral de storelist hieronder en houd de releasekalender in de gaten.


Nike WMNS Air Max 98 Premium 'Camo'

CI2672-100 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date