Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 95 voegt een ‘Carnaval’ colorway toe

6 maart 2019 12:02
Nike Air Max 95 voegt een ‘Carnaval’ colorway toe

Carnaval is net voorbij, maar Nike houdt de sfeer er nog even in. De Nike Air Max 95 komt met een gloednieuwe colorway, helemaal geïnspireerd op Carnaval. Dit is de Nike Air Max 95 ‘Carnaval’. De releasedatum is bekend en dat zal op vrijdag 8 maart zijn.

In vergelijking met de andere Air Max 95-kleuren is deze versie buitengewoon opvallend. De andere colorways hebben allemaal verschillende kleuren en patronen, maar zijn niet zo opvallend als deze nieuwe ‘Carnaval’. Er is gebruik gemaakt van verschillende felle kleuren met daarop verschillende grafische figuurtjes in andere kleuren. Hierdoor valt de sneaker enorm op.

De details

De Air Max 95 ‘Carnaval’ heeft een basis van rood met stippen, strepen en ruitjes. Daarop zie je verschillende kleuren zoals geel, groen, rood, (licht) blauw en zwart. Het is gemaakt met een combinatie van suède en leer. Een ander opmerkelijk detail zit op de tong van de sneaker. Deze is van zwart leer met geborduurde kroonmotieven. Op de inlegzolen zie je hoefijzers. De frisse witte midsole en de rode outsole maken de gloednieuwe Air Max 95 ‘Carnaval’ helemaal compleet.

Als je op zoek bent naar het perfecte paar sneakers om helemaal op te vallen, dan is deze sneaker echt wat voor jou! De releasedatum van de Nike Air Max 95 ‘Carnaval’ is op vrijdag 8 maart om 09:00. Check de releasekalender als je wilt weten waar je deze sneaker kan bemachtigen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 'Carnaval'

CD7787-600 · Prijs vanaf €282,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95 'Carnival' CD7787-600
Nike Air Max 95 'Carnival' CD7787-600
Images by Nike