Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 95 ‘Royal Blue’

5 maart 2019 13:23
Nike Air Max 95 ‘Royal Blue’

De Nike Air Max 95 heeft door de bijna 25 jaar heen vele colorways gehad en krijgt er nu een frisse zomerse colorway bij, namelijk de Nike Air Max 95 ‘Royal Blue’.

Deze sneaker heeft een andere aanpak dan de OG Air Max 95, met gaas aan de bovenkant van de upper die zo ventilatie geeft. De frisse ‘Royal Blue’ kleur is te zien op de waves van de upper, met twee witte strepen tussendoor, de air bubbel, toe box en het Nike Air logo op de tong. De gehele tong is zwart van kleur om zo een mooi contrast te geven aan de sneaker. Als laatst heeft de outsole een transparante blauwe kleur wat deze sneaker een awesome look geeft!

De Nike Air Max 95 ‘Royal Blue’ zal ergens in maart gereleased worden voor een prijs rond de €170,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 95 Essential 'Blue'

749766-409 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike