Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ komt wel erg dichtbij de Infrared

1 april 2020 13:27
De Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ komt wel erg dichtbij de Infrared

Het zal jullie geheid niet ontgaan zijn: De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar. Door het hele jaar heen worden talloze oude én nieuwe colorways uitgebracht. Het model krijgt zelfs meerdere collabs waarvan eentje met The Basement. De diehard Air Max 90 fanaten wachtte echter al sinds de start van 2020 op de introductie van maar 1 colorway: De Infrared. Vorige maand gingen er al langzaam wat beelden rond van de extreem gewilde colorway. Er gaan momenteel ook beelden rond van een Nike Air Max 90 die enorm veel lijkt op de Infra red, deze variant heeft alleen oranje details. We verwachten deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ in 2020.

De Nike Air Max 90 is ontworpen door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield. Het design van de sneaker is geïnspireerd op de Italiaanse sportauto’s. De combinatie tussen subtiele en schreeuwerige kleuren past perfect bij de auto’s maar ook bij de sneakers. De plastieken details op de sneaker staan voor de aerodynamische details die gebruikt werden op de auto’s. Het effect hiervan was dat de auto’s beter en sneller konden bewegen en dus gestroomlijnder waren. Dit effect vond Tinker Hatfield zo interessant dat hij het terug wilde laten komen in de sneaker.

Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ | CW5458-101

Deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ zal uitkomen in een colorway die enorm veel lijkt op de Infra red colorway. Alle details zijn hetzelfde behalve de kleur. In deze release heeft Nike gebruik gemaakt van oranje details in plaats van Infrared. Of deze colorway een warm-makertje of de dichtstbijzijnde Infra Red colorway is kunnen we helaas nog niet zeggen. 

Wat we wel kunnen zeggen is dat deze Nike Air Max 90 ‘Re-craft Orange’ uit zal komen in 2020 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over deze release.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Orange'

CW5458-101 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange
 Re-craft Orange