Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 90 verschijnt in een ‘Animal Pack’

25 juli 2020 11:25
Nike’s Air Max 90 verschijnt in een ‘Animal Pack’

Er zijn twee nieuwe colorways op de iconische Nike Air Max 90 gezien. De twee colorways die verschijnen vormen samen mogelijk een exotisch ‘Animal Pack’.

Tot nu toe zijn er twee colorways naar buiten gekomen, maar het zou zo kunnen zijn dat er nog meer colorways of sneakers aan het pack worden toegevoegd. De colorways verschillen qua kleuren enorm veel van elkaar. De ene colorway is namelijk een stuk kleurrijker dan de ander. Wij zullen ze allebei onder de loep nemen voor jullie.

Nike Air Max 90 QS ‘Animal Pack’ | CZ5588-001

Deze colorway heeft veel weg van de ‘Cheetah’ colorway die op de Air Yeezy 2 zou releasen, echter is de colorway nooit uitgebracht op het Air Yeezy 2 model.

Als we wat meer aandacht besteden aan de Nike Air Max 90 valt het al gauw op dat de sneaker van vele verschillende materialen is samengesteld. Zo zien we pony- en struisvogelhaar, maar ook een krokodillenprint. Op de Swooshes is er suède en leer te vinden, terwijl de tong is verwerkt in een safariprint. Zoals we al zeiden zijn er vele kleuren verwerkt en dat is duidelijk te zien.

Nike Air Max 90 QS ‘Animal Pack’ | CZ5588-002

Naast een kleurrijke colorway zou er ook een eentonige colorway verwerkt zijn op de Air Max 90. Ook deze colorway beschikt over een mix van ponyhaar, struisvogelhuid en een krokodillenprint. Echter is deze niet in allerlei kleuren verwerkt, zoals de andere colorway. Deze colorway heeft een zwarte kleur gekregen. Van de outsole tot aan de tong is hij verwerkt in het zwart, behalve de Swoosh op de binnenkant. Deze is namelijk rood van kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt en het is ook niet bekend of dit de enige sneakers zijn die onderdeel uitmaken van het pack. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van beide colorways.


Nike Air Max 90 Animal Pack 'Black Croc'

CZ5588-001 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Nike AIr Max 90 Animal Pack 'Black Croc'

CZ5588-002 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders