Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Trail ‘Light Bone’ heeft veel opvallende details

17 juli 2020 13:26
De Nike Air Max 90 Trail ‘Light Bone’ heeft veel opvallende details

Verschillende colorways en make-overs blijven maar komen voor de Air Max 90. De Air Max 90 wordt dit jaar mooi in het zonnetje gezet voor de 30e verjaardag van het model. De Air Max 90 Trail komt naast de Multi colorway ook in een ‘Light Bone’ kleuren pallet met opvallende neon groene details.

De Nike Air Max 90 heette eigenlijk eerst de Air Max III tot het jaar 2000. De sneaker werdt toen opnieuw gereleased en nam toen de naam aan van het jaar dat de sneaker was gereleased. De Air Max 90 leek veel op de Air Max 1 alleen was hij een stuk omvangrijker. Tot de dag van vandaag is de Air Max 90 nog steeds een van de populairste sneakers uit de Air Max serie.

Nike Air Max 90 Trail ‘Light Bone’ | CZ9078-010

Deze Air Max 90 Trail variant is een stuk anders dan de vele andere colorways die wij hebben gezien op dit model. De kleuren grijs en sail nemen groot en deels van het bovenwerk in beslag, terwijl en groene hits zijn gebruikt in de details om de sneaker zo een deconstructed look te geven. Groen ballistic mesh bevind zich op de toebox en rondom de enkel. Twee pull tabs zijn toegevoegd op de tong en hiel met een lace lock op de veters. Het bovenwerk zit op een sail midsole met het gebied om de Air unit grijs.

Een exacte releasedatum voor de Air Max 90 Trail ‘Light Bone’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken verwacht bij Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 90 Trail 'Lightbone'

CZ9078-010 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Light Bone'
Air Max 90 'Light Bone'
Air Max 90 'Light Bone'
Air Max 90 'Light Bone'