Skip to content
Upcoming

Op zaterdag 1 augustus 2020 maakt de Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ zijn comeback

29 juli 2020 14:04
Op zaterdag 1 augustus 2020 maakt de Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ zijn comeback

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de Nike Air Max 90 binnenkort zal verschijnen in zijn OG colorway, Laser Blue. Er was nog geen releasedatum bekend, maar dat is nu wel het geval.

Naast de ‘Laser Blue’ colorway wordt ook de iconische ‘Infrared’ colorway nog verwacht in 2020. Dit jaar viert het Air Max 90 model namelijk zijn 30ste verjaardag en dat moet gevierd worden met klassieke colorways. Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Nike Air Max 90 ‘Infrared’.

Nike Air Max 90 ‘Laser Blue’ | CJ6779-100

De aankomende Air Max 90 beschikt over de OG shaping en stitching. Voor het bovenwerk is er gebruik gemaakt van de kleuren wit, grijs, Laser Blue en zwart. Deze kleuren worden gecombineerd op een bovenwerk dat is gecreëerd van mesh, leer en rubber. Zodra we afzakken naar het onderstel zien we een witte rubberen midsole en een witte Air Unit terwijl het rondom de Air Unit blauw van kleur is. Vervolgens is de outsole verwerkt in elke kleur die op het bovenwerk is terug te vinden.

Aankomende zaterdag 1 augustus is het zo ver. De OG colorway keert terug op het iconische model via Nike. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Nike Air Max 90 OG (III) 'Laser Blue'

CJ6779-100 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
Laser Blue
Laser Blue
Images by Asphaltgold